Miért nem mosolyog? Miért nem marad el?
4 hónapos a kislányom és olyan nehéz kicsikarni belőle mosolyt!Ránk,apára anyára azért vigyorog néha kacarászik is pl ha csikizzük....de idegeneket csak néz nagy szemekkel(nem sír de nem is nevet csak NÉZ,figyel)Mitől lehet ez?Utalhat valamire?
Ill mostanság abszolút nincs el ha leteszem!Nézeget mindent de pár perc és nyafizik,mindent a szájába akar tömni és megőrül ha nem sikerül,szinte remeg az idegtől és még morog is hozzá,amint megkaparintja(de azt is nem ám magától h odafordulna érte hanem nézi a játékot és elkezd nyafizini mire odamegyek és odaadom neki)erre ő tömi tömi de olyan erővel h huhhhhhhh,és kiesik a kezéből aztán kezdődik minden elejétől!
Régen sokáig el volt...
Mitől lehetnek ezek?
Már gondoltam én is a bébipapira......
Ivás után 1 darabig-pár percet-elvolt aztán nyafi és amint meglátta a cumit már tátotta is a száját,2 szívott belőle majd elfordult majd vissza hammm bekapta és megint 2 szívottmegint elfordult!És így mernt elég sokáig....nem értem!
Hát igen....jó lenne ha tudnának már beszélni:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!