Mit csinál egy 4 hónapos baba? Mit tanítotok neki? Szoktátok egyedül is hagyni "játszani"?
Én hagytam őt egyedül, persze úgy hogy én ráláttam.
Most 27hós, és elvan egyedül még én főzök vagy takarítok.
Szia! Az én fiam is 4 hónapos. Ő oldalra fordul és vissza. Hason ő is utál lenni,hason nem is emeli a fejét,pedig egyébként szépen tartja már. "Beszélget" a kis babanyelvén,mosolyog,néha kacag egyet.
Sokat szoktam neki beszélni,énekelni,mondókázni.Amelyiket ismeri,annak örül.A zenélő játékokat nézegeti.A játszószőnyegen elkapja a lelógó figurákat.És mindent a szájába vesz.Hát...ennyi jutott most eszembe hirtelen.
A játszószőnyegen néha eljátszik 20-30 percet egyedül is (persze én közben rálátok a konyhából is),de az igazság az,hogy igényli a társaságot,nem nagyon tudom egyedül játszani hagyni.
Játékíven lökdösi a lógókat amik zenélnek. Cumit kiveszi és próbálja betenni amit jó messziről indít.
Hasra fordul és nyúl a tárgyakért. Nevet és nagyon csiklandós.
Rövid ideig leköti magát, akkor hagyom, de mindig mellette vagyok, illetve úgy hogy lásson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!