Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplás kezdetén a zöldség...

Hozzátáplás kezdetén a zöldségeket főzve kell adni, gyümölcsöket nyersen?

Figyelt kérdés
krumplit héjában főzve? sütőtököt sütve? répát főzve, vagy nyersen? gyümölcsök mind nyersen?
2010. dec. 11. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én a gyümölcsöket nyersen adom,először a levét(alma,barack),később pépként. A répának nyersen a levét,aztán főzve turmixolva. Krumplit,sütőtököt felkockázva,nagyon kevés vízben főzve,aztán turmix egy kis főzőlével. Az almát,sütőtököt,krumplit sütőben is lehet készíteni,én úgy még nem adtam. Amit lehet,nyersen vagy párolva ajánlják.
2010. dec. 11. 09:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő javasolta a zöldségeknél (pl.répa,cékla) a sütőzacskóban sütést...nem fő ki az íze :-)
2010. dec. 11. 10:03
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi!!
2010. dec. 11. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:

A krumplit főzöm, a sütőtök szerintem sütve jobb.

A répát, zöldségeket főzöm, (húslevesből veszem ki).

A gyümölcsöket nyersen adom, amit lehet.

(Múltkor csináltam birsalma-körtét a 8 hós lányomnak, azt pl. főztem).

2010. dec. 11. 22:11
 5/7 A kérdező kommentje:
és a krumplit héjában? vagy felkockázva?
2010. dec. 12. 09:53
 6/7 anonim ***** válasza:
A krumplit héj nélkül, felkockázva :)
2010. dec. 12. 21:47
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. dec. 13. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!