Hozzátáplás kezdetén a zöldségeket főzve kell adni, gyümölcsöket nyersen?
Figyelt kérdés
krumplit héjában főzve? sütőtököt sütve? répát főzve, vagy nyersen? gyümölcsök mind nyersen?2010. dec. 11. 09:47
1/7 anonim válasza:
Szia! Én a gyümölcsöket nyersen adom,először a levét(alma,barack),később pépként. A répának nyersen a levét,aztán főzve turmixolva. Krumplit,sütőtököt felkockázva,nagyon kevés vízben főzve,aztán turmix egy kis főzőlével. Az almát,sütőtököt,krumplit sütőben is lehet készíteni,én úgy még nem adtam. Amit lehet,nyersen vagy párolva ajánlják.
2/7 anonim válasza:
Nekem a védőnő javasolta a zöldségeknél (pl.répa,cékla) a sütőzacskóban sütést...nem fő ki az íze :-)
3/7 A kérdező kommentje:
köszi!!
2010. dec. 11. 11:18
4/7 anonim válasza:
A krumplit főzöm, a sütőtök szerintem sütve jobb.
A répát, zöldségeket főzöm, (húslevesből veszem ki).
A gyümölcsöket nyersen adom, amit lehet.
(Múltkor csináltam birsalma-körtét a 8 hós lányomnak, azt pl. főztem).
5/7 A kérdező kommentje:
és a krumplit héjában? vagy felkockázva?
2010. dec. 12. 09:53
6/7 anonim válasza:
A krumplit héj nélkül, felkockázva :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. dec. 13. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!