Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményetek, tapasztalatok a...

Véleményetek, tapasztalatok a prevenáról? Mikor adatjátok be? Nagyon be szoktak a babák lázasodni tőle?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 9 hónaposan adattam be.

Állítólag egy kicsit jobban fáj,mint más oltásfajta.Nem tudom,mert nálunk mindegyik nagy sírással járt.

Viszont nem volt sem bedagadva,sem lázas nem lett tőle.

Kicsit talán nyűgös volt,de ennyi.

2009. jan. 20. 13:34
 2/8 A kérdező kommentje:
ok köszi
2009. jan. 20. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
5 hónaposan kezdtük 3 -at kapott nem volt lázas sosem tőle nagyszerűen "tűrte" semmi gondunk nem volt.
2009. jan. 20. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
nálunk pici sírás, utána este hőemelkedés, és nagy alvás. azóta alussza végig az éjszakákat!
2009. jan. 20. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Én is egy két hete adattam be a 14-honapos babámnak és nem lett semmi baja tőle és nem volt láza sem,de az azért nincs kizárva hogy a tiédnek se lesz,de viszont én tudok neked ajánlani egy olyan modszert amivel kiküszőbőlhető a láz.Az orvosunk mondta egyszer hogy még az oltás után rőgtőn adjak be neki egy germicid kupot,olyan megelőzés képpen és bevált,és nem lett lázas utána.Nem tudom hogy te esetleg tudod-e ezt de ha nem akkor érdemes majd kiprobálnod,ártani nem fogsz vele
2009. jan. 20. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
2 hónaposan kapta kislányom az elsőt, akkor, amikor a kötelező oltásokat. Semmi baja nem volt tőle, egy picit lett étvágytalanabb, láza egyáltalán nem volt.
2009. jan. 20. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A fiam 3,4,5 hónaposan kapott prevenárt, majd 2 évesen kell megkapnia az emlékeztetőt. Nem volt semmi gondunk tőle, kicsit jobban csíp az oltóanyag, mint a kötelezők.
2009. jan. 20. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. jan. 20. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!