Mennyi idősen aludt gyermeketek máshol, például nagyinál? (Vidéki nagyinál)
Még kicsi babám, 5 hós, de drága anyósom már most mondogatja, hogy jövő ősszel már ott aludhat náluk.
Ti mikor mertétek elengedni nyaralni a nagyihoz?
szia,
igaz mi egy városban lakunk a nagyikkal, de 6 hetes volt amikor első éjszakát Anyumnál töltötte, azóta is havi 1x valakinél ott alszik. idén Anyósomékkal elengedettem nyaralni Montenegróba 10 napra. most 2 éves. ezt mindenkinek magának kell éreznie!! de szerintem nyugodtan elengedheted!!
Ági
Ezen ne stresszeld előre magad. Ha majd eljön az ideje (jövő ősz), akkor majd megmondod, hogy "most nem jó" "nem akarod még otthagyni..." stb.
14 hónapos a lányom, anyukám és apukám nagyon sokat vigyáz rá, és a lányom is imádja Őket, már sokszor kéri hogy menjünk (mutat az ajtóra és mondja hogy mama-papa), vagy ha meglátja Őket már tárt karokkal rohan. De még nem aludt ott. Pedig feltétel nélkül ott merném hagyni, de még én nem állok rá készen lelkileg hogy ne legyen itthon éjjel.
Anyósom más. Havonta jó ha 1szer látja, mert szarik ránk, pedig közel lakik ő is. 5 percre nem bíznám rá a gyereket. Képes a gyerek előtt dohányozni (vagy amíg terhes voltam a lányommal is előttem fújta a füstöt). Most várom a második babám. Anyóshoz max pár év múlva viszem, ha a lányom maga mondja hogy oda akar menni...
Szóval ne izgulj előre. És ha nem akarod ott hagyni, azt tiszteletben kell tartani, Te vagy a gyerek anyja, Te tudod mi a legjobb Neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!