Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiatalos anyukák ti mikor s...

Fiatalos anyukák ti mikor s hogy buliztok baba melett? Othon vagy szórakozóhelyen mégha civilizáltan viselkednénk is?

Figyelt kérdés

1éves, éjszaka éjfélkor s 5kor ébred csak fel.Eddig évi 1-2szer voltunk csak buliban, terhesség óta egyáltalán nem a káros hatások miatt. Párom se jár el, néha mozi vagy vacsora csak. Inkább házibulikat tartottunk mindig olyan 4-6fős nálunk alvós társasággal.

Szerintetek a pár barátnőmmel szórakozóhelyre menjünk vagy othon iszogassunk? Buliba valahogy nagyon vágyom de lehet csak beszélgetni is elég volna. Ithon egyáltalán nem szoktunk hangoskodni, csöndesen beszélgetünk (babának saját szobája van), iszunk, pizza s szoktunk egy nagyot sétálni. Mióta pici van az othoni bulik elmaradtak mert fontos a napirend s este már fáradt, nyűgös ilyennek nem teszem ki. De ha férjem lenne a barátainkal míg én a babával alciig s utánna buliznánk? Így kényelmes + bármikor ott lennék babának. (csak becsípni szoktam nem részegedni a földig:)

Ez miatt rossz anya vagyok? Ti hogy oldanátok meg? Mikortól elevenültek fel ismét az othoni társaságok?

2010. dec. 10. 23:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

16L - nemhiszem, hogy a gyereknevelés azt jelentené, hogy megszűnik a baráti kör, nincs hobby, szórakozás.

TE apád, anyád pókhálót tenyészt othon vagy mi?

2010. dec. 11. 00:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Biztos jó annak akihez átjárnak a barátok. Nálnuk ez szervezést igényel mivel kiköltöztünk a városból peremvidékre s 9után már csak egy busz jön ide de városba vissza nem. Itt nemigen van "alapanyag" szomszédságból ehez, mivel többnyire időssek s más az érdeklődésük.
2010. dec. 11. 00:23
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Nekem fél éves a babám és nem fogad el cumit se, csak én tudom megnyugtatni, ha felébred. Jövő hétre van koncertjegyünk és szeretnék nagyon elmenni, de biztos, hogy nem jön össze, meghát nem is lennék nyugodt egy percig sem. Szóval mi úgy oldjuk meg, hogy a kicsivel megyünk mindenhová napközben. Én simán beülök vele kávézóba, átmegyünk barátnőkhöz, vonatozunk, kirándulunk, még a Szépművészeti Múzeumot is megjárta, pár hetente meg nálunk van buli.

A férjem szervezi nekem, hogy lássam a barátaimat is.

Kb 10 ember van, a babához nem hallatszik be semmi. Közös főzés van, a többiek isznak, én nyalom a karamalzot, hülyülés, társasjáték, legkésőbb éjjel egykor mindenki hazament. De olyan is volt már, hogy itt aludtak páran.

Amúgy érdekes amiit mondasz, hogy a férjed otthon marad a babával. Rá én is rá merném bízni, de nélküle nem lenne kedvem menni, szóval majd később.

2010. dec. 11. 00:32
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

Szia.Én egy fiatal anyuka vagyok:D:D:D2 gyerkőcé...

És én is igénylem a szorakozást a barátokkal.El persze nem tudunk menni de nálunk is tartunk és a szomszédnál is..És az a jo hogy össze tudjuk hozni hogy a gyerek hogyan aludjon.Persze amig fent vannak addig max 1 boroscolát iszok meg és ha elaldutak akkor már többet de persze annak is van határa.Szervezz nyugodtan valamit mert nem kell gyerek mellett begyepesedni..

2010. dec. 11. 07:37
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Szia! Én nem vagyok fiatal anyuka, 35 éves vagyok, és el szoktam menni bulizni a férjemmel és a barátainkkal. Na nem hajnalig táncolunk, azt már kinőttük, de iszogatni vagy egy jó koncertre bármikor! Mi úgy oldjuk meg, hogy nagyinéknál alszik a 2 éves kisfiunk, így nyugodt vagyok, és nem kell egyikünknek otthon maradni.

Hogy ez valaki szerint nem helyes, hááát, az engem marhára nem érdekel. Viszont én nem is teszek fel itt olyan kérdést, hogy "elmaradtak mellőlem a barátaim, mit tegyek?". A baráti kapcsolatokat ugyanúgy ápolni kell, mint a családit.

2010. dec. 11. 10:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 26 vagyok, a kisfiaim 20 hónaposak. Szilveszterkor buliztunk, nyáron 2X mentem húgomékkal discoba, 2X borfesztiválra, és a múlt 7végén vacsorázni mentünk. Anyukámmal vannak ilyenkor a fiúk. Attól, hogy anyák lettünk, még nem áll meg az élet, igényelhetünk egy kis feltöltődést mi is. Barátainkat szoktak havonta 1X áthívni, akkor éjfélig iszogatunk, beszélgetünk, nyáron mi mentünk a fiúkkal a barátokhoz. Szerintem ennyi kell, és ettől a kicsiknek nem leszek rosszabb, és ők alszanak a szobájukban, és így kényelmes mindenkinek. Jó szórakozást!:)
2010. dec. 11. 14:14
 17/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

LÉgyszíves aki ezzel szórakozik ne pontozza le a válaszokat nekem tetszettek mert nem mártír anyák hanem olyanok akik élni is tudnak a gyerek melett. Így a kicsire is jobban tudnak vigyázni, hogy nem feszültek.

2010. dec. 12. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!