Hetente hányszor és mennyi időre vigyáznak a nagyszülök a babádra? És mennyi idős a babád?
Figyelt kérdés
Mi még nem adtuk oda soha senkinek, hogy nem voltunk ott, de jó lenne apával egy kis idő kettesben. Eléggé elhanyagoltuk egymást, fáradtak és kimerültek vagyunk, amióta megszületett a babánk. Most 10 hós.
Persze aki oda szokta adni, az írjon, legyen szíves.
2010. dec. 10. 23:37
11/11 A kérdező kommentje:
A szüleim hetente jönnek, mindig örül nekik, szóval már megismeri őket. Bár nem egy városban lakunk, nem is tudom hogy lehetne megoldani, kb. 20km. Ma is anyukám altatta el ebédután, szóval ezzel sem lenne gond. Eddig úgy voltam vele, hogy bírom én, csak hát a párommal elég gatyán állunk, ahogy írtam. Ezért gondoltam erre, bár a szüleimnek még nem említettem. A másik nagyszülők kb. negyedévente látják, hozzájuk tutira nem engedném, olyanok a körülmények sajnos.
2010. dec. 11. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!