Tejpép mikortól adható?
Figyelt kérdés
3 hós a kislányom. Már gyümizünk. Főzeléket is a héten akarom bevezetni. Vettem tejpépet is és arról érdeklődnék hogy adhatom-e már neki? Igaz 4 hó-tól javasolt, de a gyümölcs is. Segítsetek.2009. jan. 20. 11:14
12/13 anonim válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan adhatsz neki az én kisfiam is evett már ilyenkor tejpépet és azóta is nagyon imádja az összes fajtát és ízűt, most 11hónapos. Amúgy én nem hiszek ebben a 6hónapig semmit ne adjunk a babának diliben. A legtöbb allergiás gyermek pontosan azok között van, akik ebbe nőttek fel. De mindenki maga dönti el, hogy mit hogyan csinál, ha vki erre esküszik akkor tegye,de én inkább anyukámra hallgatok, nem pedig a nagyokosokra akik az íróasztaluk mögül kitalálnak minden félét.
13/13 anonim válasza:
Az előző hozzászóló vagyok, még ezt találtam: A tejpépek módosított tejből, ún. babatejből készülnek. A probiotikus készítmények nagyon jók, mivel olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek a bélbaktériumok számára nagyon hasznosak. Ezáltal erősítik a gyermek immunrendszerét. Így a kicsi olyan betegségeket is képes legyőzni, amiket más esetben elkapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!