Vett valaki a napokban Fisher price tanuló kutyát akciósan auchanban?
A tiétek is csak feléig mondja a mondókákat?
Nagyon mérges vagyok ha ennyit elkérnek egy játékért és még hibás is.
Múltkor volt egy hasonló kérdés, csak ott valami éneket énekelt valami más fisher price...
De ott az elemnél kellett valami kis műanyagot kivenni, nézd meg, nem-e ezért mondja csak félig.
Hibásss???????
Én is ezt terveztem,de ezek után nem veszek.
Vidd vissza azonnal?Meg van a blokk?
Nem kell visszavinni, annyi a történet, hogy a demo verziót játssza, hogy ne merüljön le az elem. A nyakánál van egy hosszú műanyag lapocska, amit ha kihúzol, akkor onnantól normálisan működik.
Csak nyugi, azért csinálták így meg, mert ha mindenki, aki arra jár nyomogatja, akkor kb. teljesen lemerül az elem, mire elkezdene játszani vele a gyerek.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!! Sajna elég messze lakunk az auchantól( 70 km) így elég problémás lett volna a visszvitel.
Karácsonyra fogja kapni a kislányom és már aggódtam, h nem jól működik, mert azért még így is elég húzós az ára. De akkor megnyugodtam, köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!