Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok ilyen 0 fok körüli...

Mit adtok ilyen 0 fok körüli időben Overál alá járni tudó kisgyereketekre?

Figyelt kérdés
Harisnya elég vagy harisnya kisnadrág?Felülre pedig body és pulcsi?
2010. dec. 10. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Amit mi vettünk kétrészes overált, nagyon meleg. Én egy sima harisnyát adtam alulra, felül pedig volt rajta ma egy rövid ujjú body és egy pamut hosszú ujjú póló. Kesztyű, sapi, bélelt cipő, sál. Szegény még izzadt is benne.
2010. dec. 10. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:

szia,

2 éves duracell nyulunk van, aki nagyon izzadós. body, hosszú ujjú, harisnya és van egy atom meleg béléses nacija.

Ági

2010. dec. 10. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! 20 hónapos lányomra az overál alá adok hosszú ujjú body, pulcsi, benti nadrág /amiben aznap van/ és a zokni a csizma alá.
2010. dec. 10. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Lányom 18 hós, 2 overálja van, ilyenkor még a vékonyabbat adom rá. Alá nadrág megy, a body és egy vastagabb pulcsi.

2010. dec. 10. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Meleg overálunk van, én hosszu bodyt és rugdalozót adok 25 hós ikreimre, az egyikre néha harisnyát és pulcsit a rugi helyett,a másik ekcémás és nem bírja a harisnyát ő ilyenkor vékony nadrágot és pulcsit kap.
2010. dec. 10. 15:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket.Én is hasonlóan öltöztetem a 20 hónapos kisfiamat.
2010. dec. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!