Az normális hogy 7 hetes babám ha ébren van semmi mást nem csinál mint eszik és sír?
szia, nekem 8 hetes a babám, és mikor fájt a hasa semmi nem használt!!volt 2 éjszaka, mikor hajnak 2-től reggel 7 ig sírt kb...rájöttünk, hogy nem bírja a paradicsomot.Azóta nagyon odafigyelek mit eszek.
NEm lehet, hogy te is valami olyat ettél/eszel, ami nem jó neki??gondold át, és hagyd ki, hátha nem fog sírni.
Amúgy rengeteg módszer van, mindenkinek más jön be, nekünk úgy tűnik eddig a legjobban az jött be, hogy minden szopi után megiszok én egy nagy pohár édeskömény teát.Ezt ő is megkapja a tejcsiben, ettől jobban pukizik, a kakival sem erőlködik már.
Próbálkozni kell, sajna nincs más...
szélcsövezem, alkarra fektetjük de nem segítettek eddig sokat
tápis amúgy
köszönöm az eddigieket!!!!
espumisant próbáltátok már? van akináél az segít csak. amúgy mi tornáztattuk is, de volt hogy semmi nem volt jó, kitartás, majd kinövi nemsokára. volt hogy úgy volt cvsak jó a babámnak, ha nem is ringattam szinte ráztam és közben nagyon hangosan ment a zene.....
2 éves kislány édesanyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!