Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normális hogy 7 hetes...

Az normális hogy 7 hetes babám ha ébren van semmi mást nem csinál mint eszik és sír?

Figyelt kérdés
Tegnap este 7-től éjjel fél 1-ig bőgött egyvégtében. Semmire sem hagyta abba. Nem sok ez egy kicsit?
2010. dec. 10. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy fáj a hasa, azért sir?
2010. dec. 10. 13:54
 2/10 A kérdező kommentje:
De biztos, de sem a Gripe water ,se iinfacol, se meleg cseresznyemagpárna nem hat :(((
2010. dec. 10. 14:08
 3/10 anonim válasza:
Szia!Nálunk se váltak be ezek a szerek, a lábtornáztatás segített, és az, ha hassal lefele a kezembe fogom (egyik alkaromon a pocija a másikon a buksija), és így ringatom és sétálok vele a lakásban...ez mindig segít mostanában, egy próbát megér ha még nem próbáltátok.Amúgy meg kitartás :)
2010. dec. 10. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a szélcső volt hatásos, utána 4-5 órákat is aludt egyhuzamban annyira megkönnyebbült. Nem lesz tőle semmi baja,ha tényleg hasfájós ez a legártalmatlanabb (a hőmérőzés után) és mégsem kell gyógyszerrel tömni a babát, ami ráadásul még nem is hat. Előtte meg kell tekergetni a térdeit a hasa fölött és utána használni.
2010. dec. 10. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki: fektesd a meztelen felsőtestedre, úgy hogy rajta is csak egy pelus van.
2010. dec. 10. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
En is tornaztatom,amikor erolkodik (8 hetes),es popsitorlovel torolgetem a vegbelnyilasanal,ez mindig hatni szokott.Egykezzel osszefogom a ket picike labat,es emelgetem olyan magassagba,mint amikor pelust teszek ala.
2010. dec. 10. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:

szia, nekem 8 hetes a babám, és mikor fájt a hasa semmi nem használt!!volt 2 éjszaka, mikor hajnak 2-től reggel 7 ig sírt kb...rájöttünk, hogy nem bírja a paradicsomot.Azóta nagyon odafigyelek mit eszek.

NEm lehet, hogy te is valami olyat ettél/eszel, ami nem jó neki??gondold át, és hagyd ki, hátha nem fog sírni.

Amúgy rengeteg módszer van, mindenkinek más jön be, nekünk úgy tűnik eddig a legjobban az jött be, hogy minden szopi után megiszok én egy nagy pohár édeskömény teát.Ezt ő is megkapja a tejcsiben, ettől jobban pukizik, a kakival sem erőlködik már.

Próbálkozni kell, sajna nincs más...

2010. dec. 10. 15:22
 8/10 A kérdező kommentje:

szélcsövezem, alkarra fektetjük de nem segítettek eddig sokat

tápis amúgy

köszönöm az eddigieket!!!!

2010. dec. 10. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:

espumisant próbáltátok már? van akináél az segít csak. amúgy mi tornáztattuk is, de volt hogy semmi nem volt jó, kitartás, majd kinövi nemsokára. volt hogy úgy volt cvsak jó a babámnak, ha nem is ringattam szinte ráztam és közben nagyon hangosan ment a zene.....

2 éves kislány édesanyja

2010. dec. 10. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
szia, nálunk a hajszárító vált be. A sírás 1 mp alatt abbamaradt, és ha elég fáradt el is alszik. kis fokozaton kell a hasára fújni, próbáld ki, tényleg jó, ha ahasa fáj!
2010. dec. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!