Valami baj lehet 4 hetes babám tarkójánál?
Figyelt kérdés
Tegnap simogattam a kis fejét és a tarkójánál az egyik oldalon, pici, kb. fél cm átmérőjű, mozgatható kis göböt tapintottam a bőr alatt. Mi lehet ez? Ártalmatlan nyirokcsomó, vagy baj lehet?2009. jan. 20. 08:37
1/7 anonim 

válasza:

Nézesd meg a gyerekorvossal. Legalább megnyugszol.Lehet, hogy a nyirokcsomó, nekem a 8 hónapos kisfiamnak már 2x volt bedurranva. Általában nem adnak rá semmit, elmúlik.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! A nyirokcsomó orvosi diagnózis. :) Azért aggódom...
2009. jan. 20. 09:15
3/7 anonim 

válasza:

Szia! Az én 4 hónapos babómnak már egy hónapos korában észrevettem kettőt is a tarkóján. Doki meg is nézte, azt mondta gyakori, csak nyirokcsomó, nem kell vele semmit csinálni.
Remélem nektek is csak ilyen van :-)!
Szép napot!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, elvileg nekünk is nyirokcsomó.
2009. jan. 21. 08:55
5/7 anonim 

válasza:

Én is épp ma éreztem, ahogy szopizott, ugyanúgy, ahogy Te írtad!
6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Nekünk még mindig ott van, már 24 hónapos, de a doki szerint nem baj. :)
2010. márc. 7. 19:24
7/7 A kérdező kommentje:
14 hónapos, bocsi. :)
2010. márc. 7. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!