Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyitott gerince van a te...

Nyitott gerince van a te babádnak is?

Figyelt kérdés

Keresek valakit akivel egy kicsit tudnék erről beszélgetni.nagyon jól esne.ha csak simán valaki tud erről valamit szívesen várom.nagyon aggódok a kislányomért.

Velem is megesett ami minden kismama rémálma.fejlődési rendellenességgel született a babám.(spina biffida occulta)."szerencsére" ez a kedvezőbb változata a rendellenességnek.karácsonykor lesz 3 hónapos és úgy tűnik nagyon jól van.mozog szépen nem fáj semmije.ha nem tudnám nem is gondolnám hogy nyitott gerince van.jövőhéten visszük Pécsre vizsgálatra hogy a székletet és vizeletet mennyire tartja meg.és rettegek tőle.bár ezen a téren is minden okésnak tűnik de akkor is,minél közelebb vagyok hozzá annál jobban félek.olyan jó lenne beszélni erről egy kicsit.kéne egy kis vigasztalás vagy bátorítás mert rettentően félek.tulajdonképpen attól hogy azt olvastam hogy ha nem üríti rendesen a pisit akkor károsodhat a veséje.és az elég veszélyes.bár szerintem üríti.de mi van ha nem eléggé.megörülök ebben a bizonytalanságban.nagyon szeretem és nagyon aggódok érte.bár pozitívan állok a dolgokhoz akkor is nagyon félek.

bárki aki válaszol nagyon hálás leszek.

2010. dec. 10. 06:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.Nagyon sajnálom hogy igy alakult?Nem vették észre mikor terhes voltál?

És szerintem ha ugy érzed rendben van minden akkor nem is idegeskedj..

Te vagy az anyukája:DÉs legyél büszke rá hogy ilyen ügyes még igy is:D

2010. dec. 10. 06:55
 2/6 A kérdező kommentje:

igen,sajnos nem vették észre.büszke is vagyok rá nagyon :D pont egy hét múlva derül ki hogy mi a helyzet vele.nagyon rossz mert tisztára úgy tűnik mintha minden rendben lenne 100%-ra és az ember akaratlanul is beleéli magát hogy oké tényleg semmi baj elég lesz majd egyszer egy plasztikai műtét.mert tényleg úgy néz ki kívülről. de most ez aggaszt hogy vajon maradéktalanul kiüríti e a pisit, nehogy baja legyen a kis veséjének.mert ugye abba sajnos nem láthatok bele. minden vizsgálat jó lett nála annyit állapítottak meg hogy mindkét veséje tágabb de azt mondták hogy ez majdnem minden babánál így van. voltunk vizelet vizsgálaton és nincs benne baci.ez megint megnyugtatott kicsit mert ha belegondolok egy másfél hónapos gyerkőc ha nem tudja rendesen kiüríteni a pisit akkor biztos lett volna bacija. de félek hogy csak telebeszélem a fejem.

köszönöm hogy válaszoltál.

2010. dec. 10. 07:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Biztosan nagyon nehéz lehet Nektek! Sajnálom, hogy így alakult! Nálunk nincs ilyen probléma, de mint anya, tudom, mennyire nehéz bármi másra is gondolni, mint arra, baja lehet a legféltettebb kincsünknek! Eddig nagyon biztatóak az eredményei, bízz a legjobbakban! Szerencsére ma már rengeteg dolgot meg tudnak gyógyítani, jobbá tudnak tenni az orvosok. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek és szívből remélem minden rendben lesz! Majd írj, milyen lett az eredmény...drukkolok! Üdv! Zsófi
2010. dec. 10. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom ,hogy igy alakult a picivel.Legy erös,mert ha feszült vagy a babad is megerzi.Nem ertem,hogy a mai technika mellett az orvosok ,hogy nem vettek eszre.
2010. dec. 10. 09:20
 5/6 anonim válasza:

Szia!Először is nagyon sajnálom ami veletek történt.De szeretném, ha kicsit megnyugodnál.36 éves vagyok,36 hetes kismama és én is spina biffida-val születtem.Tizenéves koromba derült ki, hogy valami nem stimmel,fájdalmaim voltak,de hál isten szépen magától rendeződött és ma már nem is emlékeznék rá,ha nem várnák kisbabát.Teljesen jól vagyok,sem a vizelet sem a széklet visszatartásával nincs gondom, szépen járok.Várd meg a vizsgálati eredményeket,akkor már okosabb leszel és talán meg is nyugszol.A másik dolog,ha annyira nagy baj lenne a babáddal,nem hiszem, hogy hazaengedték volna a korházból.

Nagyon drukkolok és kérlek írd meg, hogy mit mondtak.

2010. dec. 10. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne izgulj!

Anyukam 56 eves, semmi baja azon kivul, hogy o is nyitott gerinces. Szoval en tudom, hogy minden rendben lesz a babaddal!

2010. dec. 11. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!