Egy 8 hónapos baba mellett anyukaként max mennyi időt illik külön töltenem?

Sztem leginkább az a baja,hogy Neked van lehetőséged elmenni,ami neki biztos a munka miatt nincs,és ilyenkor a férfiak fel vannak háborodva,hogy ők vigyáznak a manóra.Sztem ez nem illik nem illik kérdés.Az hogy suliba jársz ráadásul 2 hetente nagyon jó dolog,és Te fogod a hasznát látni,és hogy ilyenkor apa vigyáz rá,az a legjobb,hisz nála is nagyon jó helyen van a baba,nem idegenre hagyod,és nem szórakozni mész.
A másik a pszichológus,Te tudod mi a baj,de ha neked erre szükséged van,igenis menj,hisz nem mindenki olyan hogy nem gondol a problémákra és akkor azok nincsenek is,van aki csak így tud továbblépni,és inkább ez minthogy a babáddal légy esetleg idegesebb,feszültebb.
Szval sztem ezzel hogy így elmész semmi baj nincs,leginkább azért mert apával van otthon a kicsi.

Szia! Egyet értek az előttem szólóval!
Ez nem így működik hogy illik, nem illik! Azt a pici időt amit távol vagy a gyermekedtől apukája hasznosan is letöltheti vele! Mert sajnos a mai világban nagyon kevés apának adatik meg, hogy igen is "ennyi" időt a pici gyeremkével tölthet önfeledten!
Hisz a férfiak többsége akkor ér haza amikor a manó már alszik! Tehát ne aggódj emiatt! (szerintem)
a másik! A doki! Szóval ha valamit akkor azt ne hagyd abba! Gondolom a terhességi depid van! Én is átestem rajta (sajnos) most is félek tőle, de majd igyekszem kordában tartani a dolgokat! Fontos hogy az anyuka felismerje, hogy itt már csak a doki segíthet, hiszen még egy magatehetetlen kicsi csöpségről is kell gondoskodnod, és nem csak magadat kell nézned!!!! A babának meg a nyugodt anyuci kell!!!
Örömteli babázást, és jó tanulást, és mielőbbi gyógyulást kívánok!
Üdv.: 22 hetes kismama

szia! az én fiam 3 hónapos és hetente 2-szer 1 órát a nagyinál tölt. nagyon élvezi, nem sír. én addig intézem a dolgaimat.
szerintem nincs igaza a férjednek. nehezen boldogul egyedül hagyva a kicsivel? :)

Így van!
Nem illik-nem illik kérdés!
KÉrdezd meg a párodat, hogy ő teljesen feladta -e az eddigi életét, mert apa lett? A válasz biztosan nem lesz. Akkor neked miért kellene? Persze a gyerek a legfontosabb a világon, én is így vagyok ezzel, de attól, hogy anya lettem, attól én még nem szűntem meg embernek lenni.
Szerintem üljetek le nyugodt körülmények között és beszéljétek meg ezt a dolgot. És ne legyen lelkiismeret furdalásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!