Fogzás lehet vagy csak nem akar aludni?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete 15 hónapos kislányom nem alszik el 10 óra előtt. Eddig 8-kor fürdettük és max 9-re már elaludt (egyedül), most pedig fent van 11-fél 12-ig és mászkál körbe-körbe a lakásban. Látszik rajta, hogy fáradt, de ha leteszem feláll és ordít a kiságyban.
Reggel most 8 körül kel és ebéd után alszik 1-től maximum másfél órát és fent van utána késő estig. Soha nem volt nagy alvó, de ezt én nagyon kevésnek gondolom.
2 rágófoga jön, kap viburcolt és kenem az ínyét, de nem használ. Chamomillát próbáltuk régebben, nem vált be.
Nem tudom merjek-e adni neki nurofent...lehet nem is a foga bántja.
2010. dec. 9. 21:57
1/2 anonim válasza:
Én a 10 hós babámnak szoktam adni Nurofent, ha úgy érzem, hogy megmagyarázhatatlan okból nyűgös, vagy sírogat. Szinte folyamatosan nő nálun valamelyik foga. Naponta én sem adom neki, de szerintem, ha egyszer adsz neki és mégsem a foga, akkor sem lesz tőle semmi baja a babádnak.
2/2 anonim válasza:
sztem adj neki, és ha nem használ, akkor kilőve a fog. amúgy hogy ordít?, inkább baja van, vagy hisztizik inkább? mert elképzelhető, hogy csak simán fenn akar elnni hepajból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!