Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki tudna segíteni, hogy kell...

Ki tudna segíteni, hogy kell a tesz veszen venni ill. eladni baba ruhákat és cuccokat?

Figyelt kérdés
Elolvastam a szabályzatot.de egyenlőre tök zavaros.nehéznek tűnik.Már regisztrált vagyok csak bele kellene kezdeni de félek tőle,nem tudom miért,pedig jó pár dolgot el tudnék adni,ill.vennék is.Tud nekem segíteni valaki?
2009. jan. 20. 00:21
 1/4 anonim ***** válasza:

én is regisztráltam, de inkább maradok az expressznél, aprónet, meg ilyesmi.

esetleg vatera? ott annyit tudok (egyszer adtunk el valamit) hogy automatikusan csekket küldtek amikor eladtunk

2009. jan. 20. 00:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ha már regisztráltál hamarosan levélben fogsz kapni egy kódot! Majd azt be kell írnod és utána bármit eladhatsz! Én is sokmindent eladtam már! Most kellet az eladásaim után 72 ft-ot utalnom! Szerintem ez nem egy húú de nagy összeg!
2009. jan. 20. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Meghirdeted az aukciót, és aki rálicitál, az viszi. Meg adsz egy minimálárat (a legkisebb összeget, amit szeretnél a ruháért), meg adhatsz meg villámárat (fixárat) is, amin azonnal elviheti, akinek megtetszik. Akkor már rálicitálni nem tudnak. Aki megnyeri, azzal föl kell venned a kapcsolatot, és a részleteket megbeszélni (szállítás módja, költsége, fizetés módja).

Ha te nyersz meg valamit, ugyanígy meg, kapsz róla egy értesítést, és utána fölveheted a kapcsolatot az eladóval. Érdemes úgy licitálni, hogy mérlegeled, hogy neked megéri-e pl. egy 100 Ft-os rugit megvenni, ha pl a postaköltség 300 Ft, akkor érdemes hely szerint keresni a cuccokat (részletes keresés), vagy 1 embertől több mindent venni.

Mielőtt valakire rálicitálsz, érdemes megnézni az értékeléseit, hogy mennyire megbízható, stb. és annak tükrében eldöntheted, hogy akarsz-e vele üzletelni.

Még egy jó tanács: ha meghirdeted a cuccokat, akkor kicsivel az ár alatt hirdesd, hogy tényleg megérje tőled vásárolni. Én az olyan dolgokat szoktam itt venni (meg Vaterán is), amik minimum 50%-al olcsóbbak, mint pl a boltban, vagy esetleg használtan csak itt kapom meg jó áron (pl mellszívó), de persze az árat te szabod meg.

Ha van még kérdéset, írj emailt!

2009. jan. 20. 07:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,lehet,hogy jelentkezek emailba,megpróbálom este feltenni a dolgokat,ha a baba is úgy akarja és nem kel fel 10percenként.
2009. jan. 20. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!