Ki tudna segíteni, hogy kell a tesz veszen venni ill. eladni baba ruhákat és cuccokat?

én is regisztráltam, de inkább maradok az expressznél, aprónet, meg ilyesmi.
esetleg vatera? ott annyit tudok (egyszer adtunk el valamit) hogy automatikusan csekket küldtek amikor eladtunk

Szia! Meghirdeted az aukciót, és aki rálicitál, az viszi. Meg adsz egy minimálárat (a legkisebb összeget, amit szeretnél a ruháért), meg adhatsz meg villámárat (fixárat) is, amin azonnal elviheti, akinek megtetszik. Akkor már rálicitálni nem tudnak. Aki megnyeri, azzal föl kell venned a kapcsolatot, és a részleteket megbeszélni (szállítás módja, költsége, fizetés módja).
Ha te nyersz meg valamit, ugyanígy meg, kapsz róla egy értesítést, és utána fölveheted a kapcsolatot az eladóval. Érdemes úgy licitálni, hogy mérlegeled, hogy neked megéri-e pl. egy 100 Ft-os rugit megvenni, ha pl a postaköltség 300 Ft, akkor érdemes hely szerint keresni a cuccokat (részletes keresés), vagy 1 embertől több mindent venni.
Mielőtt valakire rálicitálsz, érdemes megnézni az értékeléseit, hogy mennyire megbízható, stb. és annak tükrében eldöntheted, hogy akarsz-e vele üzletelni.
Még egy jó tanács: ha meghirdeted a cuccokat, akkor kicsivel az ár alatt hirdesd, hogy tényleg megérje tőled vásárolni. Én az olyan dolgokat szoktam itt venni (meg Vaterán is), amik minimum 50%-al olcsóbbak, mint pl a boltban, vagy esetleg használtan csak itt kapom meg jó áron (pl mellszívó), de persze az árat te szabod meg.
Ha van még kérdéset, írj emailt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!