Nekem 15 hónapos múlt a kisfiam, de nem alszik már a rácsosba. Pelenkázón nem marad meg...lassan úgy érzem csak helyet foglal a rácsos ágy. Szerintetek korai neki a kis gyerekágy? nem tud leesni róla. Körülhatárolt ...
2010. dec. 9. 10:12
1/9 anonim válasza:
-egyáltalán nem korai-
egyéves korától aludt junior ágyban nem vettünk rácsvédőt mert eladjuk majd az ágyat és nem akartuk megfurni.
-a fúrás nélküli nem tehető rá-
egy matracot tettünk az oldalához eddig kétszer gurult le róla de nem ébredt fel rá.
2010. dec. 9. 10:15
2/9 A kérdező kommentje:
Csak napközbeni alváshoz alszik még benne,de éjjel, mivel apa vidéken dolgozik, együtt alszunk a nagy ágyban. Viszont hamarosan költözünk apához, ahol saját ágya lenne. Akkor belevágunk!:) KÖszi!
2010. dec. 9. 10:22
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez gyerekfüggő is. Nagyobbik lányom 3 éves korában kapott "rendes ágyat", ő nagyon szerette a rácsosat, biztonságot adott neki gondolom, ki volt véve a középső két rács, ott mászott ki-be.
Nálunk így alakult, de azt gondolom, hogy kissebbikem nem húzza majd ilyen sokáig benne...
2010. dec. 9. 10:22
4/9 anonim válasza:
bocs, kisebbikem :o)
2010. dec. 9. 10:23
5/9 anonim válasza:
Most vettünk 20hónapos kislányomnak.Odahuztuk a mi ágyunkhoz ugy nem tud leesni a résen.Vagy csinálhatod azt,hogy a fal felé forditod a réses részt.Szerintem nem korai,én bánom,hogy nem vettünk hamarább.Ráadásul méág szeret is benne aludni az első perctől.
2010. dec. 9. 10:49
6/9 anonim válasza:
Nekem kb 14 hónaposan kapott ilyen ágyat.Ill. levettük egy oldalt a rácsot.Azért kellett,mert már nem aludt el a kiságyban,csak mellettem és mikor beraktam az ágyába,felkelt.Így meg mellé tudok feküdni,ha meg elaludt,kimászok mellőle és kész.
2010. dec. 9. 12:25
7/9 anonim válasza:
Nekem is kb 15-16hós kora óta aludt rács nélkül.Azóta egyszer esett le a múlt héten, most 27hós.
2010. dec. 9. 12:43
8/9 anonim válasza:
az enyém 17 hónapos, és kb 2 hete a nagyágyon alszik, sima dívány, felnőttnek való
ez az én ágyam volt, eddig, de már nem marad meg a kiságyban, és így ebben alszik (de érdekes módon a délutáni alvása még kiságyban történik, akkor nincs vele gondja)
az egyik oldalon fal van, a másikon semmi, nem vettünk leesésgátlót, pár pokróc van odatéve, de eddig még nem esett le
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!