Párom csokit nyalogattat vele.2 hónapos, lehet baja? Annyit mondom neki hogy ne. De nem hallgat rám!
most miért kell sértegetni a kedves kérdezőt???ő kérdezet valamit ti meg sértegetitek őt és a férjét is,bisztos nem 5 tábla csokit nyalatot a babával
ijezgetitek itt avval h meghal a babája,jézusom
anyi baja lehet h fájhat a pocija,mérges lehet tőle vagy nem fog tudni aludni de ha csak megnyalta akkor nem hiném h baja lesz tőle
DE MIÉRT KELL MEGNYALATNI? AKKOR NYALASSUK MEG VELE A TÖLTÖTT KÁPOSZTÁT IS, MEG A PACALPÖRKÖLTÖT, SŐT, IHAT PÁLINKÁT IS, MEG DUGJUK ODA AZ ORRA ALÁ A CIGIT IS, NEM?
Éppannyira nem való neki egyik sem, ahogy a csoki sem!!! Könyörgöm, még csak 2 hónapos!
Nah köszönöm szépen a kedves és nem épp kedves válaszokat. Miután a kérdést kitettem a gyerekem elaludt, (nem akkor etette apa a csokival...) és miután én sem sokat aludtam az elmúlt 2 hónap alatt feküdtem vele én is, reggel pedig védőnéni, és csavargás, amiből most értünk haza igy a kérdés nem kamu, csak nem ülünk állandó jelleggel a gép előtt!!
Apának tényleg 8 általánosa van de ez nem is tudom miért fontos, és miért következik ez abból hogy nem hallgat rám!
A gyerek szaloncukrot szopogatott nem táblás csokit, és csak a sarkát!
Nem mellesleg csak jót röhögtem rajta hogy a 2 hónapos fiam csokit eszik, de mivel anya lettem megfordult a fejembe hogy árthat e ez neki, azon kivül hogy fájhat a hasa, megnyugodtam hogy más emésztési és bélproblémákat nem csinálhat!!
Szóval mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!