Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mit vesztek a párotok...

Anyukák! Mit vesztek a párotoknak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Adjatok légyszi ötleteket, mert fogalmam sincs. Mindenki véleménye, ötlete érdekel, linket is küldhettek!
2010. dec. 8. 13:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Passz.

Lehet közösen meglepjük magunkat egy merevlemezes DVD felvevővel.

2010. dec. 8. 14:27
 12/20 anonim ***** válasza:

13.25-ös válaszoló! Az én férjem is imádja a Trabantokat, nagy trabantos :))

No én egy távirányítós helikoptert vettem férjemnek karácsonyra.

2010. dec. 8. 14:39
 13/20 A kérdező kommentje:
EZ A HELIKOPTER ENGEM IS ÉRDEKELNE, KÜLDENÉL LINKET, HOGY HOL ÉS MILYET VETTÉL?
2010. dec. 8. 14:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Most az europarkba láttam ilyen kis helikoptereket árulni, ki is próbálhatod :) én ugyan nem vettem de ha közel vagy nézz be :)
2010. dec. 8. 14:48
 15/20 anonim ***** válasza:
persze, persze, mi is mindig megbeszéljük, hogy ne költsünk egymásra, de sosem bírjuk ki, és imádom, mikor meglepődik és őszintén örül. Persze csak apróságok, de azért mégiscsak jólesik. A férjem edz, súlyzókat szeretne, azt kap, meg csuklóvédőt.
2010. dec. 8. 14:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen, Europarkban árulnak, a fickó mindig ott szokott vele játszani a földszinten.

Apósom a budaörsi Auchanban vett a fiamak helikoptert, magának meg távirányítós tankot (nyugdíjas katona):-)))

2010. dec. 8. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Semmit. Ami kell azt úgy is megvesszük évközbe. Apa már vett magának a számítógépbe valami kütyüt, én kabátot vettem magamnak. Örülünk egymásnak, és a kisfiunk csillogó szemének, amikor kibontja az ajándékot.
2010. dec. 8. 15:04
 18/20 anonim ***** válasza:
a férjem egy kottaállványt kap,mivel még nincs neki,mert nagyon szeret zenélni
2010. dec. 8. 15:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi is csak apróságot szokunk venni egymásnak.

Én most egy Legjobb férj feliratú törölközőt veszek neki, és egy kámaszútra dvd-ét (ő kérte). :-)

2010. dec. 8. 16:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia! A helikopteres feleség vagyok :)

[link]

Ilyesmi helikoptert vettem a férjemnek, a tescoban le volt árazva 3000 ft-ra. Fehér színű és piros matrica van rajta.

2010. dec. 10. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!