2009 december 8-ai baba?
Figyelt kérdés
2009 december 8-ai baba van köztetek?
A kisfiam ma 11:50 perckor lesz 1 éves!
2010. dec. 8. 11:14
1/10 anonim válasza:
Boldog szülinapot! Az én fiam 5-én volt egy éves.
3/10 anonim válasza:
Boldog szülinapot neki! Az én lányom két hónapja volt egy éves, úgyhogy nem a kérdésre válaszoltam, csak a legjobbakat szerettem volna neki kivánni!
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
Utólag nektek is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 8. 11:17
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük s nektek is minden jót és jó egészséget kívánunk!
2010. dec. 8. 11:21
6/10 anonim válasza:
Isten éltesse sokáig a kisfiadat! :D
A lányom 4-én volt 1 éves, sajna 9:25-kor nem tudtam vele lenni,mert akkor nyelvvizsgáztam (ez volt az első reggel hogy nem énvelem ébredt,még szopik),de nagyon jól esett,mikor beléptem a házba és észrevett és rohant felém és ölelt! :) Úgy sírtam örömömben!
7/10 anonim válasza:
Boldog Születésnapot a kisfiadnak!Az én kisfiam 15-én 8.53-kor lessz 1 éves.
8/10 anonim válasza:
Boldog szülinapot a fiacskádnak!!! Az én kis törpillám holnap lesz 1 éves! :) Olyan hihetetlen, hogy már eltelt egy év.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük!S Boldog születésnapot a többieknek is.
2010. dec. 8. 21:47
10/10 anonim válasza:
Boldog Szülinapot így utólag is! Az én kislányom 30-án lesz 1 éves! Tényleg hihetetlenül gyorsan megnőnek!
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!