Testverem ma hajnalban szult (kisfiu). December kozepen megyunk hozzajuk latogatni. Akkor viszunk a baba szuletesere es karacsonyra is ajandekot. Mit vigyunk?
Nem hiszem, hogy pelusra, vagy ruhara kulonosebben szukseguk lenne szerencsere. Gondoltam inkabb olyanra, mint baba CD (azt irja, kifejezetten szuletes utan, emlekezteti a babat a mehben hallott zajokra es megnyugtatja). Vagy olyan pokroc szeru izere, amit a foldre?agyra kell fektetni, a babat ra es akkor a baba folott van keresztbe 2 boltives rud (a pokroc sarkabol) amirol szines jatekok lognak.
Ilyesmikre gondoltunk, de akinek van otlete, sajat tapasztalata, vagy hogy ok mire vagytak, mire volt szukseguk, nagyon szivesen vaszem.
Szia!
Nekem most 8 hetes a kislányom, nagyon szereti a zenélő játékokat (plüss figura, ami zenél), és a színeseket, a játszószőnyeg is jó ötlet! Jók még az ágyra szerelhető körforgók is.
Nekünk ezeket szereti a babénk.
Remélem tudtam segíteni!
Szia!
A pelus mindig jól jön, de ha ez nem jelent nekik gondot, akkor nagyon jókat találtál ki, mindkét ajándék kiváló ötlet, csak beszéld meg a szülőkkel, hogy akkor mástól ne kérjenek ilyet. Játszószőnyeg a neve egyébként:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!