Hogy adod rágni még nem tudó babádnak a sajtot?
Figyelt kérdés
Babómnak még nincs egy foga sem, arra gondoltam lereszelem, és beleolvasztom a főzelékbe. Egyéb ötletek?2010. dec. 8. 11:07
1/6 A kérdező kommentje:
Mármint a sajtot reszelem és olvasztom. :))))
2010. dec. 8. 11:08
2/6 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős a babád, de pl. natúr medvesajtot lehet belecsipegetni a szájába, úgy elolvad.
Én a trappista sajtot is adtam úgy a babámnak (szintén fog nélkül), hogy kicsit szétnyomtam az ujjaimmal és utána ő már simán elcuppogta.
3/6 anonim válasza:
Sajtot én egy év után adtam. Van aki már 8 hótol adja. De előszőr úgyis csak reszelve lehet adni...
Csak ha el is olvad, nehogy "szálas" legyen a főziben, mert nem fogja tudni elrágni..
Én inkább várnék vele...
4/6 anonim válasza:
Én a főzelékbe úgy raktam, hogy lereszeltem, és bele a meleg főzelékbe. Nem lett szálas. Másik megoldás vacsorakor, hogy lereszeltem, pici golyócskákat csináltam, és adogattam neki, ő meg elcuppogta. Igaz volt már foga, de nem rágott még. 8,5 hónaposan adtam neki először.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 11 hónapos a Babóm.
2010. dec. 8. 11:39
6/6 anonim válasza:
Lereszelve elnyammogja szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!