Mitol lehet kek zold a baba popoja folott a hata? Tul sokat fekszik? Megnyomja?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 11:07
1/9 anonim válasza:
Attól, ha nagyon beüti, vagy ha bántalmazzák, esetleg véralvadási zavar (de ennek máshol is lenne jele a testén). A fekvéstől nem lehet ilyen.
2/9 anonim válasza:
Kék-zöld? Nem feküdt rá valami játékra, csörgőre? Mennyi idős?
3/9 anonim válasza:
Az én fiamnak születésétől fogva van a csípője tájékán kékes folt, de a dokik nem szóltak rá semmit. Most 10 hónapos. Anyukám azt mondta, hogy nekem is volt pont azon a tájékon, de idővel elmúlt.
4/9 A kérdező kommentje:
3 hós, de minden fürdetéskor van valami folt a gerincenel, mindig mashol. Nem bantalmazom, csak en vagyok vele
2010. dec. 8. 11:25
5/9 A kérdező kommentje:
Ja, es szuletesetol fogva. Feneke folott egy nagyobb resz, gerincenel pár kisebb
2010. dec. 8. 11:27
6/9 anonim válasza:
Ahogy írtam a fiamnak is van kettő is a feneke felett, csípőtájékon, kb. egy babatenyérnyi. Orvostól kérdezted már? Nekünk semmit nem szóltak rá, pedig havonta viszem tanácsadásra.
7/9 anonim válasza:
Szia!Én kisfiamnak is van,rákérdeztem doktornéninél,mondta is a nevét,de nem jegyeztem meg(latin volt).Ártalmatlan dolog,állítólag öröklődik.(Páromnak és nekem nincs,valamelyik felmenőnek biztos volt.)
8/9 anonim válasza:
Az islanyomnak is van, mongolfolt a neve.Nekem is volt.
Egy ido utan eltunik, artalmatlan.
9/9 anonim válasza:
Szia.az én kislányom is vannak ilyen foltjai.Nekünk nagyon sok van.Háta,keze,feneke,lába.Így született.Állítólag felszívódik.Mongolfolt a neve.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!