Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más mit csinál 14 hónap...

Más mit csinál 14 hónap körüli cicifüggő babájával?

Figyelt kérdés
Állandóan jön oda hozzám,tépi le a felsőmet,és ha nem adom oda,akkor nagyon sokáig képes üvölteni.Ugyanez a helyzet éjszaka is.Mit kellene tennem?Lehet hogy teljesen le kellene szokatnom a cicizésről?
2010. dec. 8. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én babám is nagyon cicifüggő volt. Ő annyira, hogy 4-5 órát is képes volt egyfolytában lógni rajta. Evett, rágta, csócsálta, jól elvolt. Aztán elaludt rajta. Amint finoman kivettem a szájából, már üvöltött is. A hátam közepére nem kívánom még egyszer ezt. A doki azt mondta, hogy neki még ez a BIZTONSÁG! Ha lehet, ne vonjuk meg tőle, majd ha érdeklődni kezd más iránt intenzíven, le fog róla szokni. Úgy is lett. Egyik napról a másikra. Nekem nagyfokú türelem és kitartás kellett hozzá.
2010. dec. 8. 10:41
 2/3 A kérdező kommentje:
És mennyi idős volt,amikor leszokott róla?
2010. dec. 8. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Körülbelül pont ennyi. Egy éves kora körül szokott le róla, de szó szerint egyik napról a másikra. Szerencsére nekünk olyan próblémánk nem volt, hogy az utcán is eljátszotta volna ezt. Lehet, hogy ott már lekötötte a figyelmét valami más. Az, hogy nagyon anyás, még mindig megmaradt, de a cici helyett a hajam tincseit morzsolgatja, most az ad neki biztonságot. Már 3 éves, és nem tudom, hogy számít e az, hogy kisfiú és nem kislány.
2010. dec. 9. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!