Teljesen elbizonytalaodtam, kétféle véleményt hallottam a terpeszpelus használatárók, melyik az igaz?
Figyelt kérdés
A keskenyebbik vagy a szélesebbik felét kell alulra rakni? Előre is köszi a válaszokat.2010. dec. 7. 22:43
1/1 anonim válasza:
Hát nem tudom milyen terpeszpelusod van, nekem volt hozzá leírás, de még anélkül is elég egyértelmű volt. Az enyém gyógyszertári műanyagcsomis volt. Annak a hátsó része volt nagyobb az első részét csak fel kellett hajtani a baba pocija felé és a hátsó rész oldalát kellett odacsatolni.
Ha ez így érthető.
AMúgy az a rész ami a lába között van egyforma széles elöl és hátul is, tehát ha fordítva adod rá akkor is jó csak max a lábánál lesz kényelmetlen a babának, mivel hátrafele lesz a nagyobb rés a combnak elöl meg szorítani fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!