Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altatjátok el este 3...

Hogyan altatjátok el este 3 hónapos babátokat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 22:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Saját szobájában a saját kiságyában. Fürdetés után cicin elaludt és beraktam a kiságyba, ha nem aludt el a cicin akkor is beraktam a kiságyába bekapcsoltam a zenélő-körforgót és elaludt.

Rá kell szoktatni arra h fürdetés után már nincs kivéve, mi is küzdöttünk ezzel, de megtanulta szépen h fürcsi után csak cici van. Nem szabad utána már kivenni és szórakoztatni.... Ha nem alszik el szépen akkor megint cicire kell tenni és utána kiságy, ha még mindig nem alszik el akkor megint. Egyszer csak elalszik és megszokja. Ha nem cicizteted akkor a cumisüveget kell felkínálni. Náluk ez bevált, ma 5hónapos és 7-8körül van pancsi, cici és alszik reggelig. Na, jó kétszer szopizik még, de akkor is gyors kajcsi berakom a kiságyba és egy nyekkenés nélkül alszik tovább. Nálunk ez bevált.

Ja, és este fürcsi után már csak egy kis éjszakai fény ég nála, és szopihoz se kapcsolok lámpát. Így tudja h éjszaka van és aludni kell, a nappal meg a játék és a mókázás ideje.

2010. dec. 8. 10:23
 12/17 anonim ***** válasza:
a korababás anyuka vagyok. mi is fürdetjük 19-20 óra között, eszik, alszik...és 20-30 perc múlva fel is kel. és bármit csinálunk nem akar visszaaludni. mit tegyünk hogy ne ébredjen fel, vagy éppen visszaaludjon.?
2010. dec. 8. 12:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem alszik el a kiságyban, egyedül. Vagy cicire kell tennem, vagy ringatni, de általában mindkettő, és fürdetés után ez így meg kb. 2-3 órát. Én nem hagyom sírni, sztem azzal nem lehet elrontani egy gyereket, hogy felveszed, ha sír.
2010. dec. 8. 15:47
 14/17 A kérdező kommentje:
A mi napjaink ilyenek.reggel fél 6-kor eszik,egyből visszaalszik.majd fél 10-10 megint eszik,ha beteszem a kiságyba mert dolgom van,akkor elalszik,vagy nézelődik,ha menni kell valahová(védőnők)akkor elvan,ha nincs dolgom akkor felteszem a nagyágyra és beszélgetünk,játszunk.Majd fél2-2 körül újra eszünk,ilyenkor már viszont mindig vele vagyok és az apukája is ha hazajön,mert különösen igényli,de azért alszik is.6-kor megint eszik,utána is elvagyunk és 7-8 közt mindenképpen fürdünk.akkor ha mázlim van elalszik és este 10-kor még eszik egyszer és itt kezdődik a gond,mert nem akar visszaaludni,pedig rögtön a kiságyba teszem,csak addig ég egy kis éjjeli lámpa míg eszünk és ennyi.Nem is tudnám sűrűbben etetni,mert Ő így alakította magának,hogy elég 4-4.5 óránként ennie,3 óránkét sok volt neki.
2010. dec. 8. 17:43
 15/17 anonim ***** válasza:

a korababás anyuka vagyok még moindig :)

nekünk is itt kezdődik a gond. fürdés után eszik, elalszik és alszik kb. 30percet és felkel. de majdnem ugyanilyen a napirendünk csak a mi jánykánk 3 óránként eszik. napközben etetések után olykor alszik 20 perceket és ennyi.

2010. dec. 8. 21:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Szia!Bízom benne,hogy idővel ez is megoldódik.Az én Drágám tegnap is 11-kor aludt el,jó mondjuk fél 11-kor még ettünk,de tegnap kaptuk meg a Rotát és kicsit fáradtabb volt,fürdés után elaludt és nem akartam hamarabb ébreszteni csak azért hogy egyen.De el is aludt hamar,ma pedig 6-kor kelt,ettünk és most szundít.

Szép napot Nektek.

2010. dec. 9. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:

helló,

"én vagyok aki: na és persze fel is vettük anyuka...." -nak: én írtam előtte a "lecseszést" :), de ezt nem írtad, ne haragudj, így már mindjárt más, hát jó egészséget kívánok a babátoknak.

Látom, jól lepontozták a válaszom, de akkor is fenntartom a véleményem: jönnek ide az anyukák sírni, hogy így nem alszik, meg úgy nem alszik a gyerek, de közben meg karban altatják, felkapkodják, ha megnyekken a csöppség, persze, hogy a kisbébi ezt kihasználja, ők ne sírjanak, hanem egyék meg azt, amit főztek. ha meg azt mondom, hogy talán nem kéne a gyereket "elrontani", akkor fel vannak háborodva, hogy mit képzelek, meg egy szívtelen állat vagyok. Mi a születésétől kezdve ügyeltünk az ilyesmire és sosem volt gond az alvással.

2010. dec. 9. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!