Hogyan altatjátok el este 3 hónapos babátokat?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 22:38
1/17 anonim válasza:
Betettem az ágyába és egyedül hagytam. Néha kicsit dünnyögött,de mindig elaludt hamar.
2/17 anonim válasza:
Egyiket anno cicin, a másikat cumisüvegen.
4/17 anonim válasza:
Beteszem az ágyba egy ének, aztán puszi simi és otthagyom, kis dünnyögés, és már alszik is.
5/17 A kérdező kommentje:
Nálunk az a baj,hogy hiába fürdetem,etetem meg hamar és teszem ágyba,egyszerűen egy kis éjjeli bagoly,mert nem alszik el 11-nél hamarabb.Reggel pedig fél6-kor kel.
2010. dec. 7. 23:00
6/17 anonim válasza:
Saját ágyba (saját szobába) be, puszi, jóccakát, ajtó behajt.
7/17 anonim válasza:
Lányom 4 hónapos. kipróbáltuk hogy hol hatkor fürdetjük, hol nyolskor, mindhiába. ő is éjszakai bagoly, általában éjfél körül alszik el. aztán másnap alszik 10-ig (közben pesrze eszik kéátszer) és kezdődik midnen előlről. ha napközben próbálnám ébren tartani akkor nyügös lesz, sír. ördögi kör. jó lenne egy tuti recept. hiába tesszük kiságyba, tegnap is 20,30-tól nyomta a cumibeszédet 23-ig, meg közben sirdogált. no és persze fel is vettük, mert nem volt szivünk hallgatni panaszkodását.
8/17 anonim válasza:
Előzőnek:
"no és persze fel is vettük, mert nem volt szivünk hallgatni panaszkodását."
Na, itt van a kutya elásva, pontosan ezért nem alszik el.
9/17 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam kikapkodni a kiságyból.Jó,persze ha nagyon eltörik a mécses megvigasztalom.De nem ugrok egyből.Ez nem lehet a baj.Az én picikém nem beszélget,csak néz nagy szemekkel és néha-néha felnyöszörög.
Azért köszönöm mindenkinek.
Próbálkozunk,és remélem idővel megváltozik a helyzet.Egyébként jó napirendünk van szerintem,4 óránként eszik napközben elvan,hol "beszélget",hol alszik,de van hogy azt igényli hogy csak úgy ott legyen valaki mellette.Mindig megvan a kialakult ritmus.Este fürdés után és az utolsó kaja után nem akar nyugovóra térni.
2010. dec. 8. 08:16
10/17 anonim válasza:
én vagyok aki: na és persze fel is vettük anyuka....nos azt tudni kell kislányom 32 hétre született 42cm-el és 1980g-al. lélegeztetőn, oxigénen na és persze inkubátorban volt. 3 hét után jöhettünk haza. MINDEN, szó szerint minden egyes éjszakát végigordított este hattól éjfélig, egyig, de volt hogy kettőig is, elmúlt 3 hónapos mire ez abbamaradt. kórházban kétszer feküdt a hasfájások miatt, kapott vért, és rengetegszer szúrták. Valószínű éretlen volt a bélrendszere, azért ordított több mint 3 hónapos koráig....nos ezekután ki az aki hagyja sírni a kicsit? mi sem kapkodjuk ki mindig, de mikor már jó ideje sirogat, akkor nem érdekel hány óra van, megölelem őt. lehet hogy rosszul csinálom, de még emlékszem arra hogy majdnem elveszítettük őt(és majdnem én is ottmaradtam a szülőágyon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!