Mennyi idös kortol és meddig használtatok járókát? Szerette a baba? Mikor szeretett meg benne lenni?
Mi újszülött korától használjuk a mai napig (1 éves lesz).
Akkor etetés után 10-20 percet volt benne, amíg elfáradt és ment aludni. Most reggeli után rakom bele fél órára, amíg gyorsan elintézem a teendőket (öltözés-ágyazás-ebéd odakészítés.) Állítható magasságú fa járóka, kerekekkel.
Vettem. 1*1 méteres fa járóka. Emelhető 3 pozícióban és gurulós. Ez jó mert könnyű alatta takarítani csak arrébb húzom. Ja és összecsukható most is a falat támasztja...
Mi 8 hetesen raktuk be először. Nap mint nap benne volt, szeretett ott lenni. Alváskor ment a kiságyba, egyébként járóka. Jó nagy így nyugodtan gurulhatott, fordulhatott, sőt keresztbe még kúszott is. Volt benne játéka, elbigyózott vele órákig és onnan jobban "szemmel tarthatta" anyáját :)
Aztán 10 hónaposan már kevesebbet volt benne, mert már járt. Amúgy a járókában tanult meg felállni, leguggolni jól begyakorolta. 13 hónapos koráig raktuk bele a vége felé már csak akkor, ha nekem kellett postáshoz, wc-re kimenni és nem akartam felügyelet nélkül hagyni. Eléggé zsivány :) Apája porszívózáskor pakolta bele, mert mindig hasra esett a zsinórban.
Szóval mi úgy érzem jól kihasználtuk. Télen sem fázott, mert vettem bele betétet aljára és oldalára is van nem csúszott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!