Hány hónaposan múlik el az esti sírás?
Kisfiam 2 hónapos. Kb. 2,5-3 óránként szopizik, utána kis játék, sok mosolygás, utána a köv. kaja előtt kb. 1 órával alvás kajáig. Egész nap jókedélyű, mosolygós, néha nyöszörög csak, vagy ha büfi van, esetleg fáradt sirdogál. Este 7-kor fürdetés, 8 körül eszik, utána próbálom lefektetni. Ekkor szokott megindulni az esti műsor. Szegénykém torkaszakadtából ordít, teljesen bevörösödik. Ilyenkor nyugtatjuk, símogatjuk a hasát, tornáztatjuk, és pukizgat is rendesen. Ez kb. 1,5-2 órát tart, közben időnként minden átmenet nélkül abbahagyja a sírást és mosolyog, gagyog, majd újra kezdi. 10 körül elalszik, de éjjel is fel-felsír, olyankor jön egy puki, kicsit nyöszörög és alszik tovább. Napközben semmi ilyen nincs, illetve általában délután 5-6 körül kakil, és az is elég fájdalmasan megy neki, sír, összeráncolja a homlokát, ha épp fogja az ujjam, akkor nagyon megszorítja. Anyatejes, naponta max 100 gr tápszer pótlást kell neki adni, kb. 600-650 a napi fogyasztása.
Mitől van, mikor múlik el?

Hogy mitől van arra nem tudok válaszolni , de az én lányom is pont ilyen volt kb 3,5 hós koráig aztán egyik napról a másikra elmúltak az esti orditások.Én már féltem az estéktől és ezt biztosan érezte is rajtam.
Nekem azt tanácsolták , hogy várjam teljesen nyugodtan az esti müsort , gondoljam úgy hogy ma 2 órát sirt , holnap már 5 perccel kevesebbet fog , holnap után pedig 10 perccel lesz rövidebb a sirás... hát igy lassan elfogyott nekünk:))
Próbáld meg Te is igy felfogni , vannak ilyen babák akik egész nap jó kedvüek , este viszont nem lehet őket megvigasztalni és türelem ki fogja nőlni!

Nekünk három hónapos kora körül múlt el a hasfájós sírás.
SAjnos, most 10 hónaposan fogfájós sírással küzdünk.
Fél óránként fennt van éjjel.Má r tisztára zombi vagyok!
Remélem nektek hamar elmúlik, és később nem lesz ilyen gond.
Addig is kitartás!
Infachol-t esetleg nem próbáltátok?
Nekünk egész jól bevált.
Én nem hinném, hogy hasfájós, vagy ez már annak számít? Nem húzza össze magát, inkább kapálózik, nem sír vigasztalhatatlanul órákig, csak 10-15 perc, utána megnyugszik, majd kezdi előlről. Vagy ő ezek szerint hasfájósnak számít?
Az infacolt egy az egyben kiköpi, az espumisant adom neki, de ha nem adom akkor is ilyen az este, meg ha adom akkor is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!