Anyukák! Szerintetek merjem meghirdetni kisfiam ruháit 1 ft-ért?
Figyelt kérdés
ti mernétek?szinte mind újszerű szép alig használt, ha úgy rakom fel hogy pl. 1 badyért 200ft-ot kérek senki nem veszi meg, de ha 1 ft-ról indítom lehet hogy csak 10ft-ot kapok érte...elszeretném adni, mert már alig férünk tőle, de nem ingyen oda adni, persze nem ebből akarok én sem meg gazdagodni, de egy kisebb összeget szeretnék érte...
mit tanácsoltok? ti mi az az összeg amit adnátok érte? mennyiért hirdessem meg, hogy én is jól járjak és a vevő is, 0-6 hós ruhák vannak.
badyikért, téli nadrágokért, kabátokért, pulóverekért, mennyit kérjek?
köszi ha segítetek nekem ebben!
2010. dec. 6. 17:27
1/4 anonim válasza:
Szia! Sajna ez türelemjáték. Ha nem akarod eladni 1,- ért akkor ki kell várni azt a vevőt, aki megadja érte azt amit kérsz. Van hogy háromszor is meghirdetek valamit, mire valaki megveszi. De akkor se 1,-ért megy el!! Annyiért én már csak a "játszós rucikat" szoktam feltenni. Vagy próbáld meg úgy, hogy nem darabonként hanem pl. body-csomagként feltenni. Arra jobban lecsapnak az anyukák, mert postaktg.-et tudnak vele spórolni. 200,- egy jó állapotú bodyért nem sok. Hogy a többi dologért mennyit kérj...szerintem nézz szét, hogy kb, mennyiért vannak fenn a többiek.
2/4 anonim válasza:
Ha csinálnál ruhacsomagokat? Azokért kérhetsz többet is, és van, aki szívesen vesz ilyet, mert nem kell sokat válogatni. Pl. 3 body, egy téli naci, 2 pulcsi, 1 kabát. És ezért kérnél 3-5 ezer forintot. (Persze csak akkor ennyit ha tényleg hibátlan ruhákról van szó. Ha kicsit kopottak, foltosak, jóval kevesebbet lehet kérni).
3/4 anonim válasza:
Szia!Én vevő lennék valamennyire.Milyen méretű és jellegű ruhák?Írj privátra,ha érdekel a dolog.
4/4 anonim válasza:
Sokaktól azt látom, hogy feltöltik a www.picasaweb.hu-ra és azt a linlet bárkinek el tudod küldeni, ha érdeklődik. Bár ez a babaszobásoknál elterjedt. De így pl a www.jofogas.hu-ra is fel tudod tenni a dolgokat, ott ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!