Érdekelnének tapasztalatok, negatív v. pozitív egyaránt.
Többsávos, kétsávos, stb. Még nem volt bébiőrünk, fogalmam sincs mit kell nézni egy ilyen vételnél. Márka?
2009. jan. 18. 21:02
1/9 anonim válasza:
Szia! Mi Philips márkát "használtunk". Bár ezt merúőő túlzás állítani, hogy használtunk. Úgy kaptuk kölcsön az unokatesóméktól. Kisfiam már a kezdet kezdetén külön szobában aludt. Talán 1-1,5 hónapig működött nálunk, utána nem volt rá szükség. Ha csak egyet nyikkan az ágyban a manóm már ott vagyok nála, szóval, elég éberen alszom, hogy van már kisbabám, pedig előtte ágyút lehetett volna sütögetni mellettem. Tovább nem használtuk,mert manóm 1,5 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát. Szerintem felesleges egy méregdrága új bébiőr beruházása. Ezt az őr a min manónkkal együtt 4 gyereket kiszolgált, és most születik unokatesóméknál a következő és visszaadjuk nekik..:)
2009. jan. 18. 21:08
2/9 anonim válasza:
Első vagyok, az én kisfiam most 6,5 hónapos
2009. jan. 18. 21:08
3/9 anonim válasza:
Az a jó, amelyik a nyöszörgést is veszi, mert még ébredése előtt odaérhetsz hozzá Ez nem tudom melyik, sajna az enyém nem ilyen. Enyém H+H Babyruf (2 sávos bébiőr)...10es sklálán ettől függetlenül 8ast kapna tőlem, mert 9 hónapja használjuk azért és ezt a hibát leszámítva nem rossz, mert használat közben nem recseg. És csak elemmel tudom használni a vevőt, mert adapterről recseg, lehetetlen lenne aludni, de így csak azt hallom, ha a babám ˝hív˝.
Fontos, hogy elemet is tudj bele tenni...így viheted magaddal...Márkát nem tudok javasolni...talán az angel care...légzésfigyelővel együtt lévő..az a nyöszörgésre már is jelez..de ez nem biztos.
2009. jan. 18. 21:17
4/9 A kérdező kommentje:
A nagyszülők emeletes családi házban laknak,mindkettőnk részéről, lent a konyha, fent a szoba, és sokat leszünk ott.
2009. jan. 18. 21:17
5/9 anonim válasza:
Nekünk AngelCare AC401(ez most a legújabb ebből a márkából) van légzésfigyelő+babaőr.8 hós a pici,de maximálisan elégedettek vagyunk vele.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 18. 21:18
6/9 A kérdező kommentje:
Vettem már légzésfigyelőt, baby controlt. Ahhoz nem volt ilyen őr. Az angelcare-t külön is lehet kapni, vagy csak a légz.figyelőzöz adják?
2009. jan. 18. 21:20
7/9 anonim válasza:
Nekem nincs, de azt tudom, hogy az Angel care-nek külön is van bébiőre, és az ismerőseim tapasztalatai szerint a többsávos sokkal jobb, mint a kétsávos.
2009. jan. 18. 21:27
8/9 anonim válasza:
A többsávosnak szerintem akkor van értelme, ha olyan helyen laktok, ahol többen is használnak bébiőrt, aztán több sáv hasznosabb lehet, mert elkerülhető uaz a frekvencia és biztosan nem a szomszéd babát hallod majd :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!