Egy hete született babámat mikor vihetem ki levegőzni egy kicsit?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 15:05
1/6 anonim válasza:
Èn szeptemberben szültem és már a korházban volt babakocsi kikészítva hogy aki leakarja vinni az vigye.
vagy is akármikor. de ugye most hidegebb van. ha nagyon jól betudod csomagolni és plusszok vannak, plussz az arcát nem éri a szél, mint mély mózesben vagy ráteszel egy esövédöt akkor akármikor.
én egyhetesen vittem le, de akkor még 25 fok volt kint.
2/6 anonim válasza:
Már ki viheted. Illetve ha már levegőztetted - felöltöztetve, mintha kint lenne, ablak kinyit, először 2-3 perc, aztán 5, 10. 10 után már viheted utcára is.
3/6 anonim válasza:
Péntekig még csak nyisd ki neki az ablakot (persze öltöztesd fel) és toldd ki az erkélyre ha van:)
Hétvégén már simán mehettek, először 5 perc 2-3 napig, majd 10perc és így tovább:) Jövőhét végén már mehettek negyed órára-20 percre is:)
4/6 anonim válasza:
Én nem vbeninném ki a helyedben 3-4 hetes koráig,mert ő már téli baba!
5/6 anonim válasza:
Én is vittem 3 hetesen, pedig akkor sokkal hidegebb volt és előtte már levegőztettem. Ráadásul most minuszok sincsnek.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Doktornő volt nálunk, kérdeztem, azt mondta hétvégén már mehetünk kicsit, de csak ha 5 fok fölött van a hőmérséklet.
2010. dec. 6. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!