12 hónapos babám ehet a csokimikulásból? Milka tejcsoki.
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 11:28
2/7 anonim válasza:
Szerintem egy kicsitől nem lesz baja....szerintem adhatsz belőle neki!
3/7 anonim válasza:
Az enyém tegnap este nem kért rá engedélyt,és orvul leharapta a fejét és megette:)Persze papírostól,úgy kellett a szájából kipiszkálni:)
4/7 A kérdező kommentje:
Egy picike mikulást ő is kapot a csomagjába, és mire észrevettem, a miku a szájában volt, papírostól. A papírt kihalásztam, de a csoki szétolvadt akkorra a szájában. A maradékot, ami még a kezében volt, kibontottam a papírjából, és elmajszolta azt is. Eészen pici mukilás volt, kb akkora, mint egy pendrive. Ugye ennyitől nem lesz baja? Sose evett még csokit.
2010. dec. 6. 11:54
5/7 anonim válasza:
Az én babám 14 hónapos és neki adtam bátran, nem vártam meg sem azt, hogy magától leharapja és én meg keressem a fóliát a szájában, sem pedig, hogy sírjon. Egy kicsitől nemhiszem, hogy bármi bajuk lenne, sőt ezzel is megismerkednek (ő is most evett elöszőr csokit), semmi olyan nincs benne (persze ha nincs semmilyen eddig ismert ételallergiája). Ez nem azt jelenti, hogy mától mindennap eezel tőmjük, de miért ne kóstolhatná meg?! A tiltás nem jó megoldás.
6/7 anonim válasza:
Az enyém 21 hónapos, tonnaszámra eszi a csoki, most hogy mikulás van.
Ha a nagytesója , vagy mi a párommal eszünk kér ne adjak neki belőle?
Egyből kiszúrja és kiabálja, hohgy "koki".
7/7 anonim válasza:
Néha egy picike csokitól semmi baja nem lesz, ne aggódj. Én nem adok csokit a lányomnak, de most Ő is evett egy kicsit, meg néha a túrórudiból kunyizik. 14 hónapos, egészséges baba. Nem árt annyi csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!