A bundazsák overál helyett használható?
Kisfiam kinőtte a 80as overált (amiről azt hittem, h sosem nő bele :) ) és úgy gondoltam a bundazsák praktikusabb lenne. Ha abba rakom a kicsit az alá milyen öltözetbe öltöztessem? Mennyire meleg egy ilyen? Ezeket néztem:
Overál is és bundazsák is? Az nem nagyon sok? Az én manóm megsülne, az biztos. :) Be szoktam takarni, de azért ez sokkal melegebb, mint egy takaró; így ránézésre.
Köszi a válaszod!
mi is így vagyunk mint az első
bundazsák a babakocsiba, overall a gyerekre (alatta harisnya és h.ujjú body)és így megyünk ki
Kedves utolsó!
Nem akarlak bántani, de ha már most így beöltözteted mit adsz rá majd -20 fokban?
Azt ne írd, hogy akkor nem viszed ki, mert lehet pont akkor kell menni valami kötelezőre orvoshoz.
a bundazsák alatt csak body meg harisnya van
és kocsival járunk mindenhova
így akkor max pulcsi kabát nadrág
be a kocsiba és kiszállunk az orvosnál
ennyi
utolsó voltam
Én hétvégén harisnyába, nadrágba, pulcsiba és overálba bújtattam. Takaró mindig van kéznél, ha kell. Tegnap ugyanez volt rajta, be is izzadt. Persze az se mindegy kinek milyen meleg a bundazsákja, overálja.
Miért, van aki a minuszokba nem viszi ki a babát? :O Ezen meglepődtem, mert úgy tudtam mindig kell a friss levegő. Boltba, gyógyszertárba, postára, bankba stb meg úgyis kell menni. Végülis overált vettem, hasonló, mint ami volt. Zsáknak és kezeslábasnak is használható; de ez végig cipzárolható az előzővel ellentétben; így könnyen kibújtathatom ha bemegyünk valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!