Álmatlanság - szülés utáni depresszió? 3,5 hónapos babám alszik, én viszont gyakran képtelen vagyok, és egyébként is levert vagyok sokszor.
Van köztetek olyan, akinél szülés utáni depressziót állapított meg szakember? Álmatlanság volt a tüneteitek között? Mi volt a kezelés és mennyi ideig tartott? A szoptatással mi lett a kezelés alatt?
Köszi a válaszokat
3,5 hónapos szoptatott baba anyukája
a levertség még nem depresszió, sokan hajlamosak rá, hogy azt mondják depis vagyok, amikor csak rossz a kedve, fáradt.
sajnos fárasztó az anyaság, de nézd a szépségeit, a tündér babádat.... és próbálj napközben aludni,amikor stzundítanál ne maradj ébren mondván, hoyg nappal van .
a pihenés fontos, akkor aludj, amikor úgy érzed jönne álom. Biztos van olyan időszak, a szervezetünk okos. ne szégyelld, ha napközben alszol kicsit.nem gondolnám, hoyg antidepresszáns gyógyszer jót tenne a babának...Olyan van, hoyg szülés utáni depresszió, de csak az álmatlanság még nem az, talán nyugtalan vagy valami miatt, gondold át mi aggaszt, van-e megoldatlan dolgod stb. ha minden rendben, nem rágod magadat belülről valami miatt( pl. párod, vagy az alakod, korábbi munkád, hoyg meglesz-e két év múlva, rend van-e a lakásban, szüléeid, látogatók, anyós...:-)))
ha nem találsz semmit, olyat ami bosszant, akkor valóban nem normális a tartós álmatléanság, keress orvost, de ne szedjél első szóra gyógyszert.
Nálam is volt álmatlanság, azt hiszem pont úgy mint neked 3 és fél, 4 hónapos kora körül. Hiába voltam hulla fáradt, még akkor sem tudtam éjjel aludni, amikor a babóm hagyott volna.
Nekem a homeopátiás Sedatif PC-t ajánlották. Úgy emlékszem, 1 doboz egy bő hétre elég. De azt mondják, ennyi idő alatt meg is kell hogy oldja a gondokat. Ha esetleg mégsem, akkor már érdemes egy orvost felkeresned.
Én próbáltam kicsit megnyugodni és nappal legalább kicsit leülni, ledőlni olvasgatni míg a picim aludt. Meg mászkálni, emberekkel találkozni amikor a gyerkőc engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!