Miért ázik át a pelus minden este az öt hónapos fiamnál?
egy mérettel nagyobbat kap éjszakára, a fütyije sem oldalra áll, mégis minden éjszaka öltözünk, persze kimegy az álom a szeméből, szóval a visszaaltatás is húzós
járt valaki hasonló cipőben?

Milyen pelenkát használsz??
nekem a pamperssel soha nem volt ilen ondom a több mint 11 hónap alatt.
Elég szorosan teszed rá a pántot??
Próbálj ki másik pelenkamárkát.

éjjelre miért kell nagyobb? én ugyanolyat adok, mint napközben, 7 hós a lányom, és egyszerű TESCO-s -at használok és nem ázik át.
talán pont a nagy méret az oka, combjánál nem túl bő??és akkor kicsorog.

Nekem a libero vált be, ugyanazt kapja éjszakára is. Miért kap nagyobbat éjszakára? Én is jártam így, h klifolyt, mert más pelenkát használtam ami nem volt jó. Szerintem a Mülleres is jó, bár azt sűrűbben kellett cserélnem mindig. Éjszakára nem előnyös. Ellenőrizd le, nem túl laza -e a derekánál, combjánál. Elég hülyén vannak beszámozva mondjuk a méretek, kisfiam 4 kg volt, amikor nekünk már a 5-9 kg-osat kellett hordani, mert szorította a kis combját. hurkás a lelkem, de így szeretem:)
Sok sikert!
4 hós anyuka

Szia!
Én is a liberóra ill. a huggiesra esküszöm. Nekünk a pampers
nem vált be, a barátnőmék viszont csak azt használják. Próbálj ki más fajtát. Az én babóm 8 hós, nappal nem sokat alszik max 1-1.5 órát összesen, éjszaka viszont 10-11 órát, és reggelre jó tele van a pelusa, de nem ázik át. A pamperstől 2 óra múlva a háta közepéig pisis volt.
Sok sikert!

Szia!
Én a Rossmannos Babydream pelusra esküszök!
Végig gumis a dereka, így szuperül passzol, sehol nem áll el, nem folyt még ki sose semmi.
A Libero és a Huggies sem rossz, mert szintén végig gumis, viszont az nem tud annyi nedvességet beszívni, mint a Rossmannos.
Felesleges egy számmal nagyobbat ráadni éjjelre! Inkább találd meg a megfelelő pelust.
huggiest használtam de ma megpróbálom a liberót hátha... ja és a saját méretét
köszönöm a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!