Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki kisgyerek mellet kb 10,11...

Aki kisgyerek mellet kb 10,11 honapos örökmozgo mellet, meg tud fözni takaritani stb, hogy csinálják? Olyankor hol a pici, mit csinál, mert enyém sehol sincs el.

Figyelt kérdés
söt most járni tanul,állandoan fognom kell figyelnem rá,el ne essen stb.szobába önálloan nem hagyhatom,elindul elesik,vmit magára huz stb.konyhába ha vagyok etetöszékbe rakom,de 2 perc mulva sir,csak akkor van el ha eszik,vagy nasizik.de egésznap mégse etethetem,már igy is több mint 10 kilo,és csak 11 honapos
2010. dec. 4. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2 gyerekem van, az alvásidejük nem esik egy időre. A pici most lesz 1, a nagy 3 nemsokára.

Én akkor főzök, amikor este alszanak. Vagy pedig amikor a pici délelőtt alszik, akkor a a nagy segít főzni:)

Takarítani akkor szoktam amikor ébren vannak, és jönnek "segíteni". Be kell vonni a munkába a picit is, és akkor mindenre van idő:) (kivéve magamra:))

2010. dec. 4. 22:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mind a kerdesed, mind a kommented akar az en lanyomrol is irhattad volna. O is csak akkor van el, ha eszik, alszik, nasizik. Pont koltozkodes elott allunk es en beramolok a ladaba, a lanyom pedig ki:-) A habtapi (volt) az egyetlen, amivel "orakig" el tud jatszni, de amiota en ramolom a dolgaink, azota sokkal erdekesebb anya dolgait rendezni. En berakom pl az etetoszekbe, mig fozok es kozben meselem neki, hogy mit csinalok. O is sir egy kicsit, de akkor odamegyek hozza, kap egy puszit es folytatom a dolgom. A legtobb hazimunkat viszont akkor vegzem, amikor alszik, foleg az esti lefekves utan.
2010. dec. 5. 04:06
 13/13 anonim ***** válasza:
mi az a habtapi?
2010. dec. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!