Miért nem sikerült elkészítenem a bébiételt?

Én a répát megtisztítás és megmosás után felkarikázva szoktam megfőzni és utána botmixerrel pépesíteni.Ha túl kevés a répa akkor is nehéz turmixolni.Amennyiben túl sűrű,tegyél hozzá a főzőléből.
Heni

Ha megnézed a botmixert, nem ér le a kés az edény aljára-bármibe is teszed a botot- Ezért nagyon kevés ételt nem tudsz turmixolni vele.
NEkem olyan botmixerem van, amihez tartozik egy alsó tálka "darálóval" abban szoktam minden megcsinálni neki.
És a répát -vagy bármit elég megmosni, meghámozni és 4 darabba felvágni, úgy megfőzni, és így talán a botmixer is elviszi...
A hozzátáplálst pedig almával szokták azért kezdeni..

Utsó válaszolónak: nem okvetlenül almával szokták kezdeni a hozzátápit... Én krumplival és répával kezdtem. Nekünk a főzelékeket ajánlotta elsőre a védőnő, és utána a gyümit.
Az almát a mai napig meg sem eszi, pedig 10 hós.
Én amúgy meghámozom, megmosom, felkockázom a répát, és úgy főzöm, jó puhára. Leöntöm a főzőlevet egy pohárba. A répát botmixerrel összeturmoxolom abban az edényben, amiben főztem. Ha nagyon nehezen megy, öntök hozzá a főzőléből, de óvatosan, mert ha nagyon híg, az sem jó.
Én egy szélesebb, mélyebb edényben főzök, abba simán belefér, és leér az aljáig a botmixer. (eredetileg egy fondüszett lábasa az,amiben főzök)

Csodálatos!
Az ember segítő szándékkal válaszol, erre le van pontozva.
Miért???

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!