Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyszer indulnál el valahova-g...

Egyszer indulnál el valahova-gyerekkel-akkor az miért kínszenvedés?

Figyelt kérdés

Eddig is akárhányszor indultam, hogy végre bejutok a városba kicsit, mindig vagy hiszti volt, vagy álmos de nem tud elaludni, vagy bármi nyűgje van.. Alig vártam, hogy hazaérjek...

Most is végre elindultam volna vásárolni kicsit, be van fagyva az autó ajtaja, egy órája nem tudjuk kinyitni...

Tiszta ideg vagyok...

Muphy miért utálja az anyukákat?

2010. dec. 4. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a Mi sorsunk! Kitartás! :D

Sok sikert az ajtóhoz!

2010. dec. 4. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mintha én írtam volna :D!!!!Valamelyik nap nagy nehezen ráveszem apát,hogy menjünk el megnézni a városba a főutcán a Krácsonyfát meg a fényeket.Felcuccolunk,elindulunk,odaérünk (20 km),minden KIRÁLY ,nyugi van!Kicuccolunk a kocsiból,babakocsi összerak!Gyerek bele!Elindulunk ,3 perc séta,ÉS a gyerek üvölt mint a fába szorult féreg:D!!!Sehogy nem lehet megnyugtatni!Vissza a kocsihoz,becuccol,babakocsi szétszed!Gyerek be a kocsiba,elindulunk haza,gyerek 1 perc múlva alszik,mint a bunda!:S HÁT A FÉNYEKET NEM LÁTTUK,DE ELKOCSIKÁZTUNK EGY EZREST!
2010. dec. 4. 15:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Mi már nem egyszer így jártunk...

Nekünk is 15 km a város..

2010. dec. 4. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez tényleg így van. Itthon semmi gond, nyugi minden. Ahogy elindulunk fél óra alvás után ordítás a babakocsiban. Ja, az autóban nem alszik.

Valószínüleg a gyerekek nem arra vágynak, mint mi, és ezzel fejezik ki a nemtetszésüket.

2010. dec. 4. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:

mint ha en irtam volna,szinte mar stresszelem magam ha menni kell vhova,ja es olyankor megerzi mert egy percet sem alszik,es ha igen azt is csak ringatva alszik el.pedig mar 11 honapos na ettol kesz vagyok!

ma ebedre voltunk hivatalosak a sogornomeknel,mondanom sem kell 3 volt mire odaertunk,mert mire kesz lettunk nem indult a kocsi lemerult az aksi,vissza lecuccolni,na mindegy mire odertunk ettunk,egy keveset es johettunk is haza mert ,mar a faradsagtol orditott.

2010. dec. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!