Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kerlek adjatok valami jo...

Kerlek adjatok valami jo otletet, mar nem birom?

Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hetes,anyatejes.Nem fogadja el a cumit,viszont vagy 2 hete nem tud elaludni,ha nincs a szajaban semmi.Miutan jollakott meg mindig a cicin logna,hagynam is,de mivel meg mindig jon belole a tej ot ez nagyon zavarja,kikopi,nyuzza a bimbomat,hadonaszik,viszont ha leveszem a cicirol,keresi.Visszateszem,megszivja jon a tej,kikopi.Mar nem tudom mit kezdjek vele,mert igy nem is alszik el,csak nyugos.Ha megtalalja az oklet,erosen cuppogtatja,de az nem nyugtatja meg.Azt se szeretnem,hogy megszokja a cicin valo elalvast.Mi a teendo ilyenkor?Hogy altassam el?Mert latszik rajta,hogy almos,de nem alszik el.Segitsetek kerlek!!!
2010. dec. 4. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbálj neki másfajta cumit adni, az én fiam is csak a Nuk-osat fogadta el, próbálkoztunk előtte többfélével.
2010. dec. 4. 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek.Nekem egész cumiarzenálom lett mire egyet elfogadott!Na abból vettem is gyorsan vagy 3-at!
2010. dec. 4. 10:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekunk is van Nuk,meg azon kivul meg 2 fajta,de mindhiaba... :(((
2010. dec. 4. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Szilikon vagy latex? Ugy is próbáltad? Mert nálunk az volt a gond hogy latex volt a cumi...
2010. dec. 4. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbáld a MAM osat...Nagyon jó!
2010. dec. 4. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekünk is csak latexos cumit fogad el, viszont az elején nálam sem fogadott el semmit, kivéve az én ujjamat!!! Lehet, hogy hülyén hangzik de egyszer csak bekapta a mutatóujjamat (ami be van hajlítva), és pár perc alatt elaludt! Szerintem azért, mert nem kell tartania, hiszen én tartom helyette, és kitölti az egész szájacskáját, míg a cumi nem.

Viszont most már elfogadja a cumit is, így ha lehet már nem adom neki az ujjamat.

8 hetes kislány anyukája

2010. dec. 4. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos mi is voltunk igy....nalunk 15 drb cumi volt...egyet sem fogadott el es most 9 honapos.Es most sem cumizik.Anyukam azt mondta,mas tehendo nincs...hadjam h aludjon el cicin,es varjak 20 percet,igy is tettem.Es nagyon bevallt...en sem akartam cicin altatni,de nem volt mas valasztas.......csak sirt egesznap.Ez van.Kulomben meg,jobb a cici mint az a gumi.Most mar el alszik egyedul is....persze szopik egyszer,teszem a kisagyba es alszik.
2010. dec. 4. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk, csak a Nuby-s cumit fogadta el, minden mást kiköpött, és nyöszörgött, ezen kis golyócskák vannak a szájrésznél a cumin és az nekünk a fogzáskor is jól jött. Mondjuk ez még nektek később lesz, de esetleg próbáld meg.
2010. dec. 4. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is a Mamosat javaslom,3 olyan baba is van a közelemben akik ugyanugy voltak mint a tiéd,és végül a MAM cuminál állapodtak meg.
2010. dec. 4. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
2.vagyok!Nekünk is MAM vált be
2010. dec. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!