Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy könnyebben...

Mit tegyek, hogy könnyebben kakiljon a 3 hetes kisfiam? Csak szopizik, azon kívül semmit nem fogad el, de van, hogy egy fél napot szenved egy pici kakiért.

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
glicerin kúp (egész kevés) de azért kérdezd meg a védőnőt vagy a patikust hogy lehet-e már.
2009. jan. 17. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge kamilla tea,az én kisfiamnak segitett.
2009. jan. 17. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy 3 hetes babónak még mit kell elfogadni a cicin kívül? Egyébként az anyatejes babók nem kakilnak minden nap, van amikor egy héten egyszer.

Próbáld ki a lázmérőzést, az sokat segíthet.

2009. jan. 17. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem ennyi idősen majdnem mindegyik pelusban volt kakija. most 4 hónapos és napi 1-2 szer van. Attól is függ, mennyire tudja feldolgozni a tejet. Nem is kell neki mást adni, csak a vitaminokat pl kanállal.

Hőmérőzés tényleg jó, csak állj félre, mert nagyon megindulhat:)

2009. jan. 18. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 1-2-3 naponta kakil. Engem is zavart a dolog így utána jártam.

A csak anyatejjel táplált csecsemőknél még az is normális ha hetente 1x van székletük. Azért nyom és erőlködik, mert érzi, hogy "valami" van ott, de az az inger nincs meg neki, hiszen nagyon folyékony a széklet. Idősebb korban mikor összeáll, könnyebb lesz neki. Szerintem akkor használj bármit, ha úgy látod, hogy tényleg szükség van rá.

2009. jan. 19. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!