Meddig kell a lábára zokni, vagy talpas nadrág éjszakára?
Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hós,és állandóan kitakarózik.Éjjel-nappal 22 fok van a lakásban,és nem fázós(mint ahogy én sem).Most még talpas naci+body van rajta éjszaka,de szeretném tudni,ti mit gondoltok erről?Mikor lehet rá két részes,vagy talp nélküli egyrészest adni?Hiszen-általában-mi,felnőttek sem alszunk zokniban!!!Legalábbis én,és a családomban mások sem...2009. jan. 17. 21:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem, ha nem fagyos és nincs olyan hideg lába, mint a békának (az én lányom kánikulában is nagyon hideg lábú és kezű), akkor lehet mezítláb. Próbáld ki, nézd meg éjjel, ha nem hideg, akkor mehet a csupasz talp :)
2/5 A kérdező kommentje:
Csupasz talp...ez tetszik!!!Köszi a választ,ki próbálom!!!Jó babázást.
2009. jan. 17. 21:09
3/5 anonim válasza:
néha én is csupasz talppal :) altatom a lányom, de ugyanúgy kitakarózik, mint máskor...de egyébként én is mezitlábas párti vagyok
:)
4/5 anonim válasza:
Hálózsák:-)
Ezt nem rugja le, és mehet a csupasz talp:-) Nálunk ez bevált.
De ha kitakarózik, én mindenképp adnék valamit lábára...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!
2009. jan. 17. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!