Pótnagyija van valakinek? Ha igen hogy jött az ismeretség?
az én szüleim amolyan pót nagyik a szomszédjukban lakó kislánynak. nem zavar senkit, h papázza, mamázza őket, holott neki vannak nagyszülei. nekem is van 2 vele egyidős gyerkőcöm, de engem sem zavar, hiszen nagyon kedves család, és ráadásul nagyon szeretik egymást a gyerekek.
ez sajnos nem mindig ilyen egyszerű. gondolom a ti közeletekben nincs ilyen vállalkozószellemű nagyi. esetleg érdeklődhetnél barátoknál, ismerősöknél, hátha ismer valaki olyan nagymamit, akinek nagy szüksége lenne unokára. aki pótolná a messze lakó unoka hiányát, esetleg ha nincs is unokája...stb.
Nekünk a pótnagyi az én pót anyám.
A gyerekkori legjobb barátnőm anyukája, szoval én ismerem 6 éves korom óta.Mondjuk nálunk vannak nagyszülő sok is, de valahogy jött hogy ő is mama a kisfiamnak.
Inkább pótpapájuk van aki még csak nem is látta a lányaimat :)
A párom egy futárszólgálatnál dolgozik és napi szinten jár egy 30-40év körüli férfihez. Nagyon jól összehaverkodtak. Azt mondta ő lesz a pótpapa, mivel a lányoknak egy nagypapájuk sincs. Még nem találkoztam vele és a lányaimat sem látta, de Mikulásra is küldött nekik a halom játékot meg édességet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!