Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pótnagyija van valakinek? Ha...

Pótnagyija van valakinek? Ha igen hogy jött az ismeretség?

Figyelt kérdés
Van egy féléves kisfiam, szeretnék még szülni,de nagyon egyedül kéne mindent megoldanom a szüléstől kezdődően, ez egy 2. babával nehezen menne. Az elsővel még csak-csak sikerült, de azt hittem nem élem túl.Sajna nekünk csak egy nagyink van, de nem tud nekünk segíteni, a jövöben is jó lenne ha a kisfiam megtapasztalná milyen egy pogácsa illatú nagyi.
2010. dec. 3. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:

az én szüleim amolyan pót nagyik a szomszédjukban lakó kislánynak. nem zavar senkit, h papázza, mamázza őket, holott neki vannak nagyszülei. nekem is van 2 vele egyidős gyerkőcöm, de engem sem zavar, hiszen nagyon kedves család, és ráadásul nagyon szeretik egymást a gyerekek.

ez sajnos nem mindig ilyen egyszerű. gondolom a ti közeletekben nincs ilyen vállalkozószellemű nagyi. esetleg érdeklődhetnél barátoknál, ismerősöknél, hátha ismer valaki olyan nagymamit, akinek nagy szüksége lenne unokára. aki pótolná a messze lakó unoka hiányát, esetleg ha nincs is unokája...stb.

2010. dec. 3. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekünk a pótnagyi az én pót anyám.

A gyerekkori legjobb barátnőm anyukája, szoval én ismerem 6 éves korom óta.Mondjuk nálunk vannak nagyszülő sok is, de valahogy jött hogy ő is mama a kisfiamnak.

2010. dec. 4. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A szomszéd idős házaspár a harmadik nagyszülők, ők is papa és mama :)
2010. dec. 4. 08:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább pótpapájuk van aki még csak nem is látta a lányaimat :)

A párom egy futárszólgálatnál dolgozik és napi szinten jár egy 30-40év körüli férfihez. Nagyon jól összehaverkodtak. Azt mondta ő lesz a pótpapa, mivel a lányoknak egy nagypapájuk sincs. Még nem találkoztam vele és a lányaimat sem látta, de Mikulásra is küldött nekik a halom játékot meg édességet :)

2010. dec. 4. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!