Nem baj ha az 1 hónapos kislányom túl sokat szopizik?
Figyelt kérdés
4 hét alatt 1,5 kg-ot hízott.Annyira mohó,hogy minden szopizás után alig piheg és láthatóan feszíti a sok tejcsi a pociját.De ha előbb elveszem,iszonyatosan cirkuszol érte.2009. jan. 17. 20:30
1/4 anonim 

válasza:

nem baj:)
eleinte az én fiam is hízott 1 hónap alatt 1,5 kilót, aztán megáll ez a hihetetlen gyarapodás:))
2/4 anonim 

válasza:

Anyatejes kisbabát nem lehet túletetni. Szoptasd csak meg amikor csak kéri. A rohamos hízás meglassul mikor megduplázza a baba a születési súlyát.
3/4 anonim 

válasza:

Van egy ismerős anyukám,akinél nem lassult le a rohamos hízás,és már 10 kiló a babája,pedig fél éves koráig csak anyatejes volt,és most 7,5 hónapos.
Az én lányom is még szopizik,és az elején,ő is addig szopizott míg a tejecske jött.(Készült olyan fénykép,h elaludt szopi közben,és folyik ki a szájából a tej.)Aztán idővel sikerült kihúzni a kajákat 3 óránkéntira,és így kicsit le is lassult a hízás,és nem is fájt a pocija a túlevéstől.
Szóval kicsit próbáld meg kitartani az etetések közötti időt,mert szerintem ez a 1,5 kiló igenis sok.bár nem írtad a kicsi születési súlyát.Kisebb súlyú babák jobban gyarapodnak az elején.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Amúgy 2710 g-val született.
2009. jan. 18. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!