Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan ijedos minden szokatlan...

Olyan ijedos minden szokatlan hangtol ugy megijed a harom es felhonapos kislanyom..Arthat a babamnak, a szivenek?

Figyelt kérdés
ma pl a ferjem nezte a meccset es eleg hangosan kialtotta hogy gol es ugy megijedt hogy sirni kezdett.,de szerencsere nem sokaig es mar el felejtette..de ugy felek hogy majd a jovoben latszani fog rajta hogy mikor kicsi volt mindtentol megiedt.. nyugtassatok mar meg mert fojtogat a siras hogy valami baja lehet ettol.
2009. jan. 17. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden babának van egy ijedős korszaka, ne izgulj. Nem túl szépen fogalmazva: még a lepkefingtól is megijed :) Nyugi, nem lesz semmi baja!!!
2009. jan. 17. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám attól is elsírta magát, ha az apja tüsszentett egy nagyot. Most 8 hónapos és már hangosan kacag rajta.

Ilyenkor még persze, hogy összerezzennek az érzékenyebb babák, de ez nem olyan sokk, amitől maradandó károsodása lesz. Ne aggódj!

Szerintem inkább te is próbálj pihenni, hogy az ilyen apróbb kellemetlenségek ne készítsenek ennyire ki.

2009. jan. 17. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Semmi baja nem lesz ne izgulj!

A mis kislányunknál is volt egy idő, amikor, attól megijedt és sírva fakadt, ha alvás közben valaki tüsszentett egyet mellette.

Elmúlik, hidd le.

Már 17 hós a csajszink, vidám, mosolygós, jó kedélyű.

2009. jan. 17. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Semmi gáz, de a párodnak szólj, hogy ne kiáltozzon mellette! Szerintem ez nem helyén való dolog!
2009. jan. 17. 20:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek ,nagyon sokat segitettetek meg nyugottam ,hat sajnos miota meg van ez a kis angyalka sokkal idegesebb turelmetlenebb es erzekenyebb vagyok. nagyon szeretjuk a kicsilanyt.
2009. jan. 17. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz, ez egy korszak-egyet értek.

Nálunk is volt ilyen.

Én úgy kezeltem, hogy pl ha köhögött valaki, mindig megilyedt, mindig mondtam, hogy semmi baj, csak köhögött, és nevettünk rajta. Most már ő is nevet magától és nem iyledmeg.

2009. jan. 17. 20:15
 7/10 A kérdező kommentje:
jo mi is modtuk neki hogy nincs baj.csak en egybol felkaptam es sajnalkozva mondogattam neki hogy jaj szegenyke nem kell megijedni csak apuci kialtott vagy csak ez es ez kohogott stb.
2009. jan. 17. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne sajnálgasd, mert a kis szarosok érzik a hangsúlyból!!! Nevess inkább, és majd ő is nevetni fog!
2009. jan. 17. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
A lehető legrosszabb ha felkapod és sajnálkozol, mert akkor tényleg azt hiszi, hogy félni kell. Így kezdenek el félni a gyerekek a kutyáktól is meg minden állattól, ha a szülő belésújkolja. Pedig eszükbe se jutna félni. Én ha elmentünk egy ugatós kutya mellett és összerezzent a lányom, rögtön mondtam neki, hogy tudod a kutyusok nem tudnak csak ugatni, így beszélnek, ez a dolguk stb. Nem is fél semmilyen állattól.
2009. jan. 17. 20:54
 10/10 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a tobbi valaszokat is.
2009. jan. 18. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!