Kb. mennyi idős koban kezdenek a gyerekek tapsolni, illetve integetni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 17:42
1/18 anonim válasza:
Szia
Kislányom 9 hónaposan kezdte mindkettőt.
2/18 anonim válasza:
Az én fiam 10 hónapos kora körül kezdte az integetést, de az még nem tudatos volt, mert csak leült a szoba közepére és integetett a nagyvilágba. Tudatosan pont ma intett először, amikor mondtam neki, a tapsolást is most kezdte kb. 1 hete, amikor az apukája hazajött a munkából, annyira örült neki, hogy tapsolt örömében. 14 hónapos.
3/18 anonim válasza:
Lányom 7.5hós és ő a lábával már tud tapsikolni:) Nagyon kis édes:) Kezével még nem.
4/18 anonim válasza:
Elso vagyok
Vannak babak akik mozgasban vannak elorebb mint masok vannak babak akik beszelnek inkabb.
A kislanyom beszedes tipus.
9.5 honapos es nem maszik es nem is all negykezlabra, viszont tapsol ha kerem es papazik is, bar ez sokszor kedv kerdese.
Egesz nap be sem all a szaja....mindenki szerint anyja lanya :D
5/18 anonim válasza:
8 hónaposan intett pápát,kb 9 volt mikor tapsizott.
7/18 anonim válasza:
8-9 hónaposan tapsizott, integetni csak akkor integet, ha épp kedve tartja. 1 éves.
8/18 anonim válasza:
mi, egy hete pápázunk, de az egész kezével integet, szóvel ez nem igazi pápá.De olyan Édes az apró kezeivel. 6.5 hónapos.Ha tapsoltatni akarom, akkor befeszíti magát, azt nem szereti.
9/18 anonim válasza:
Kb. 8 hónaposan tapsolt, azóta is lelkesen, de integetni csak a kiváltságosaknak szokott, nekik se mindig. 11 hónapos.
10/18 anonim válasza:
7.5-8 hónapos korától mindkettőt. Persze a tapsi az csak kalimpa a kis kezeivel, mert összeütni nem mindig sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!