Hány olyan szülő van itt aki kitolja a kiságyat az előszobába, vagy a konyhába ha sir a gyerek?
"legtöbbször kitoljuk az előszobába, és ott sír/alszik"
"Pici nyöszörgés még nem gond, de hangos sírásra mindig mindenki felébred"
-Nyöszörgésnél se megy oda?
"Természetesen én sem hagyom magára órák hosszat, hanem odamegyek, megsimogatom, és mondom neki, hogy most már aludni kell"
-Nem veszi föl megvigasztalni. A simizés nem vigasztalás.
"Sajnos ő csak szopival aludna vissza"
-Nem szoptatja meg.
"Én viszont azt nem tartottam jónak, hogy nappal egy kialvatlan és nyúzott anyukájuk volt a gyerekeknek"
-A saját alvása a fontos.
Ha ezek nem így vannak és most azzal jön, hogy félreértettük, akkor pedig tanuljon meg fogalmazni.
Sajnos ő csak szopival aludna vissza, viszont az ágyamba meg nem tudom bevenni, mert úgy én semmit nem tudnék aludni.
Most 15 hónapos, még mindig nem alszik rendesen éjszaka, legtöbbször kitoljuk az előszobába, és ott sír/alszik. Kegyetlen, de már nem bírjuk máshogy.
ha nem megy másképp. mi a konyhába, így is hívom konyhaterápia.
Én ezekre gondoltam,de nem szitom tovább a tüzet,örülök,hogy én nem ilyen vagyok.
19:32nek.
Nem az a bajunk hogy az előszobába rakja ki, azzal is baja lenne minden normális szülőnek/embernek hogy a babaszobába hagyja egyedül sírni.
Azzal van a bajunk hogy egyedül hagyja sírni, nem a helyszínnel.
Legalábbis szerintem ezzel a többiek is eggyet értenek velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!