Mennyi idős volt babátok, mikor már csak reggel és este szopizott, tehát 3 étkezést csak evett babakajcsit?
Fiam 6 hónapos (én voltam a hülye), de szermcsére csak 21 hósan választotta el magát.
Lányom 20 hónapos, szopik reggel, du-i alvás után és este, bár a estit szerintem most kezdi elhagyni.
Első lányom 13-14 hónapos lehetett.
Második babám most 15 hónapos, de őt teljesen igény szerint szoptatom, így az elválasztódás máshogy történt, teljesen rugalmasan, és nem volt olyan, hogy "kiváltottunk" egy étkezést.
Most már napi 5x eszik "rendes ételt", és mellette minimum 3x, de akár 6-8x is szopizik, mikor hogy jön ki.
első
Elválasztni szeretnéd minél hamarabb, vagy csak HOZZÁtáplálni?
Még nagyon ráértek az elválasztással. Ilyen idősen még elég neki napi 1x valami más a szopin kívül.Elég 9-10 hónapos kor körül ha 2x eszik főzeléket , gyümölcsöt , tejpépet.
1 éves korig az anyatej kell hogy legyen a fő tápláléka.
Persze h mindent szeretne, de egyenlőre még te vagy a főnök és nem ő. Szerintem még ne akard csak reggeel este szoptatni, azzal ráérsz majd 1 éves kora körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!