Elhanyagol a párom mióta megszületett a baba. Nálatok is így van? Ilyenkor a férfi szokott elhanyagolva lenni, de nálunk fordítva. Imádja a gyereket, rajtam szinte átnéz! Adjatok erőt, kivagyok!
De jó,másnak meg az a gondja,hogy nem érdekli a párját a kicsi!Ejnye mi Lányok már csak ilyenek vagyunk.:))
Szerintem meg csak ugyan az a furi helyzet állt elő nálatok is,(ami minden kapcsolatban a gyerek születése után)hogy megváltozott a felállás,anya és apa letettek,és változott az egymáshoz való viszonyotok.Ez nem lejátszott dolog,alakítgatni kell,hogy mindkét fél elégedett legyen.
Mond meg neki,hogy babusgasson téged is,mert szükséged van rá!!
(nálunk a férjem igényli az ölelgetést jobban,én nem,de szólt,hogy elhanyagolom,és én időt szakítok rá,hogy megnyugodhasson az ő lelke):))
Nincs minden héten szex. A gyerekkel van, ha meg lefektettem, inkább tvzik vagy számítógépezik. Azt mondja fáradt és ne nyúzzam.
Úgy érzem én csak egy nő vagyok aki megszülte az ő gyerekét. Nem pedig a szerelme.
Utolsó vagyok,hagy Tv-zen,és gépezzen,tényleg neki is kell a kikapcsolódás,amikor otthon van.De viszont mond meg,hogy te Lajos!Felőlem gépezhetsz egész héten,de a szombat legyen már az én ölelgetésem napja.Egyezzetek meg!Másképp nem megy,csak ha elmondod,hogy mi az igényed,és azt bevasalod rajta!
Ha nem teszed akkor először csak nehezteltek egymásra,aztán már beszólogattok,végül csak veszekedtek.
Kommunikáció,és kompromisszum,ez a megoldás.
sztem is le kellene ülni és megbeszélni. így csak rágos magad, és egyre rosszabb lesz, a feszültség meg előbb utóbb kicsapódik, mert olyan a természete. és az rossz lesz mindenkienk, de főleg a gyermeketeknek. ha már nem szeret, akkor zt jobb tisztázni. de remélem, nem ez a helyzet!
2 éves kislány anyukája
A "kommunikációs" hozzászólóval nagyon egyet értek!!!!
Annyira fontos, hogy az egyik fél elmondja a másiknak, hogy mi nem jó neki, és viszont. Ha nem beszélnek róla, nem keresnek együtt megoldást, akkor miért csodálkozunk, hogy annyi kapcsolat és házasság tönkremegy. Magától nem megy. Tenni kell érte!
Hajrá! Drukkolok! Nehéz, de megéri!
Hát én meg a "kommunikációs" hozzászólóval azért nem értek egyet mert engem ne csak azért ölelgessen,szeretgessen a férjem mert abba egyeztünk meg,hogy akkor a szombat az a szeretgetős nap!Annak spontán kell jönni és nem beprogramozni!Pl:elmegy melletted és ad egy spontán puszit vagy megsimogatja a feneked vagy este mikor már a baba alszik akkor egymás mellé fekszünk és megbeszéljük a nap eseményeit vagy a gyerekkel kapcsolatos dolgokat stb!Tehát csak úgy spontán!Az én férjem is nagyon szeret a számítógép előtt ülni de azért egy puszira egy simire mindíg van ideje és még mellette a kisfiunkkal is foglalkozik!
Azzal egyetértek,hogy kell a kommunikáció,a kompromisszum de azzal nem,hogy na akkor most szombat és márpedig idejössz és ölelgess!Hát nekem az ilyen kierőszakolt szeretgetésből nem kellene köszönöm!Milyen romantikus lenne???
Kedves kérdező!
Mindenféleképpen ülj le a pároddal és beszéljétek meg!Vannak olyan férfiak akik szülés után már nem a nőt hanem az anyát látják bennünk de ez orvosolható!Beszéljétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!