Szerintetek? Ez megfelelő lesz januárban születendő babámnak?
klassz kocsi, csak a kereke kicsi tényleg a téli közlekedéshez. ha már ennyi ajánlatot kaptál, én ezt venném, hha most szülnék:
bár az első kereke ennek sem vmi hatalmas.
hello,
sztem is nagyon kicsik a kerekei, és bizony ezt a tapasztalat mondja belőlem is. :-)
én ezt venném meg a helyedben: (ha már mindenki tippeket ad :-))
ehhez is van hordozó, külön megvásárolható, és talán olcsóbb is.
az ilyen kocsikat, ahol elöl két kisebb, hátul két nagyobb kerék van, nagyon jó lehet manőverezni, könnyen fordulnak, nálunk ez vált be.
persze a kinézett kocsi nagyon szép, de sztem sem éri meg az árát.
2gyerekes
Rohadt drága.
És minek alimitált kiadás, az jócskán dob az áron.
Én amúgy sem vagyok mózespárti, arra pár hónapra felesleges.
De ti tudjátok.
Amikor a fiam született(2000-ben) sima dönthető, átfordítható tolókaros babakocsija volt, lábzsákkal , pedig januári. Mondju akkor a válszték is sokkal kisebb volt, mint manapság.
A kicsinek (20 hónapos) meg ilyen volt/van, 50 ezer forintba került (babakocs+hordozó), vízszintesig dönthető, lábzsák, újszülött szűkítő.
És még mindig használjuk a babkocsit
10 hónaposan cseréltük le a hodozót Besafe X1-es gyrekülésre, az szintén 50 ezer volt.
Így még minig csak 100 ezernél járunk.
Őszintén annit egy babakocsi sem tud, hogy ennibe kerüljön, hacsak magától el nem visz a gyereket sétálni.
Szerintem szuper kis járgány. Nekünk is kiskerekű kocsink van (jane carrera), simán el tudom tolni még a fűben is. Amiket itt linkeltek, az mint bazi böhöm nagyra csukódik, kb. semmilyen autó csomagtartójába nem fér be (nekünk volt nomad is, imádtam, de nem fért be az autómba). Ez nagyon jó, mert esernyőre csukódik (tolókar félbe hajlik), de könnyen tudod egy kézzel tolni, mert egybe van a tolókarja. Az én babám januárban lesz egy éves, mi használtunk mózest, így mire a sportrészre került a sor, eszembe se jutott megfordítani, örült hogy kilátott belőle a baba, szóval nekem még az sem hiányzott.
Ha megengedhetitek magatoknak, akkor szerintem vedd meg nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!